Shopping

Snabba åsikter om sexiga underkläder

En vanlig fråga som kvinnor ofta ställer sig är huruvida män faktiskt uppskattar att de bär sexiga underkläder eller ej. För även om du som kvinna känner dig sexig i dem och uppskattar underkläderna brukar de ju skalas av ganska snabbt. Så bär du dem enbart för dig själv eller uppskattar de män som du träffar verkligen dina sexiga underkläder?

Svaret på denna fråga varierar förstås en aning beroende på vem du frågar. Men generellt sett uppskattar män absolut lite sexigare underkläder! Med det sagt är den vanliga uppfattningen just att dessa avlägsnas ganska snabbt i samband med sex. I vissa fall vill till och med männen att kvinnan ska behålla underkläderna på under själva akten. Men vi tänkte faktiskt dyka lite djupare ner i detta ämne och denna fråga. Så läs vidare för att få mer information om hur män resonerar kring det här med underkläder!

Problemet som många kvinnor upplever

Hur många gånger har du inte varit med om att dejten har gått väldigt bra och att du har känt dig sexig i dina sexiga underkläder? Så fort ni kommer hem till antingen dig eller mannen och de snygga underkläderna blottas förväntar du dig att få en reaktion av mannen. Men istället vill han inget hellre än att du tar av dig dem och fortskrider till älgskogen. Detta är såklart inte den reaktion som du hade önskat dig att få!

Män uppskattar generellt sett sexiga underkläder

I en undersökning som tidningen Cosmopolitan har gjort svarar hälften av de tillfrågade att de har burit sexiga underkläder tillsammans med en partner. Detta innebär dock att lika många uppger att de aldrig har gjort detta. Detta kan bland annat bero på att vissa kvinnor väljer att köpa och bära sådana underkläder, men inte i någon annans närhet. Dessa kvinnor bär alltså dessa plagg i hemlighet och för sig själva, då de inte känner att män uppskattar plaggen.

Men män uppskattar generellt sett dessa underklädesplagg mer än vad många kvinnor kanske tror. Det finns dessutom många läckra plagg att välja mellan, såsom:

  • Bodys
  • Stay-ups
  • Trosor
  • Catsuits