Nyheter

Isopropanol Biltema

Introduktion till Glasrengöring Premium från Biltema

Glasrengöring Premium är en effektiv rengöringsprodukt som säljs av Biltema, en känd återförsäljare av bilvårdsprodukter. Denna produkt är speciellt framtagen för att snabbt avlägsna smuts och ge en skinande blank yta utan ränder.

Den är idealisk för att rengöra alla typer av rutor, speglar och glasdetaljer, inte bara på din bil utan även i hemmet.

Viktiga egenskaper hos Glasrengöring Premium

 • Effektivitet
  • Formulan löser upp smuts och fett snabbt
  • Lämnar en klar och streckfri yta
 • Användningsområden
  • Passar för bilens fönster och backspeglar
  • Kan användas på glasytor inomhus, som fönster och speglar
 • Användarvänlighet
  • Enkel att applicera och torka av
  • Ingen efterpolering krävs

Produktinformation för Glasrengöring Premium

Produkt Innehåll Artikelnummer Förpackning
Glasrengöring Premium 700 ml 2000047005 Plastflaska med spraymunstycke
Huvudingrediens Isopropanol
Rekommenderad användning Ytrengöring

Fördelarna med Isopropanol

Isopropanol är en viktig ingrediens i Glasrengöring Premium, känt för sina effektiva rengöringsegenskaper. Det är en typ av alkohol som snabbt avdunstar och lämnar inga spår, vilket gör det till ett utmärkt val för att skapa en streak-fri finish på glasytor. Dessutom är det känt för att vara mindre giftigt än många andra lösningsmedel, vilket gör det till ett säkrare alternativ för både användare och miljön.

Användningsområden

Glasrengöring Premium är inte bara för bilrutor. Det kan användas på en mängd olika ytor, inklusive speglar, fönster och andra glasdetaljer. Tack vare dess kraftfulla formula kan det även ta bort mer envisa fläckar som trafikfilm, fingeravtryck, tobaksfläckar och insekter, vilket gör det till en mångsidig produkt för både bilvård och städning i hemmet.

Säkerhetsinformation

Vid användning av kemiska produkter som Glasrengöring Premium är det viktigt att alltid följa säkerhetsföreskrifterna. Produkten innehåller isopropanol och bör förvaras oåtkomligt för barn. Det är också viktigt att ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Biltema betonar vikten av att hantera produkten med omsorg för att undvika eventuella risker.
Denna artikel är även relevant för ämnet Dieselvärmare Biltema.

Miljöaspekter och VOC-gränsvärden

Miljöpåverkan är en allt viktigare faktor för konsumenter vid val av rengöringsprodukter. Glasrengöring Premium innehåller <5% alkohol (etanol, isopropanol), och uppfyller de gällande VOC-gränsvärdena (Volatile Organic Compounds) för att minska utsläppen av flyktiga organiska föreningar. Med ett innehåll på <40 g/l VOC, är produkten ett mer miljömedvetet val.

Varför Välja Biltemas Glasrengöring Premium?

Biltema har byggt upp ett starkt rykte för att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Genom att välja Glasrengöring Premium får du en produkt som är både effektiv och prisvärd. Dessutom är Biltemas tillgänglighet och kundservice ytterligare skäl till varför många kunder föredrar att handla där.

Enkelhet och Snabbhet

För de som är på språng erbjuder Biltema en smidig tjänst som heter ”Köp & Hämta”. Inom bara 2 timmar kan du hämta din beställning i ditt närmaste varuhus. Detta gör det enkelt och bekvämt att få tag på Glasrengöring Premium och andra bilvårdsprodukter utan att behöva vänta.
Isopropanol från Biltema är en effektiv rengöringsvätska för tekniska komponenter och ytor.

Stanna Uppdaterad med Biltema

Biltema uppmuntrar sina kunder att hålla sig uppdaterade med de senaste nyheterna, erbjudandena och evenemangen genom att prenumerera på deras nyhetsbrev. Detta är ett utmärkt sätt att få information om nya produkter som Glasrengöring Premium och andra intressanta uppdateringar från företaget.

Slutord och Kontaktinformation

Glasrengöring Premium är en utmärkt produkt för den som söker en effektiv och miljövänlig lösning för att rengöra glasytor. För mer information om produkten eller för att göra ett inköp, besök Biltemas hemsida. Kom ihåg att alltid läsa igenom och följa säkerhetsinstruktionerna när du använder kemiska produkter.

Upphovsrätt och Varumärkesskydd

All information och innehåll relaterat till Glasrengöring Premium är skyddat av upphovsrätten och tillhör Biltema. © 2024 Biltema. Alla rättigheter förbehålls. Det är viktigt att respektera företagets rättigheter och inte kopiera eller använda informationen utan tillstånd.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Blomlåda Biltema.