Nyheter

Grovdammsugare Biltema

Effektiv rengöring med WD 120 grovdammsugare

Grovdammsugare från Biltema – En mångsidig städpartner

Att hålla en verkstad, garage eller källare ren kan vara en utmanande uppgift, men med Biltemas WD 120 grovdammsugare blir det betydligt enklare. Denna kraftfulla maskin är designad för att hantera både vått och torrt material, vilket gör den till en idealisk lösning för en mängd olika städuppgifter. Med sin höga sugförmåga och robusta konstruktion är den en tillförlitlig partner för alla som behöver en effektiv rengöring.

 • Huvudegenskaper
  • Mångsidighet för både våta och torra ytor
  • Hög sugförmåga som effektiviserar städningen
  • Robust konstruktion för lång hållbarhet
 • Tillämpningar
  • Verkstäder
  • Garage
  • Källare
Specifikation Detaljer
Produkttyp Grovdammsugare
Modell WD 120
Varumärke Biltema
Användningsområden Verkstad, Garage, Källare
Funktioner Våt- och torrdammsugning
Sugförmåga Hög

Snabb och bekväm service med Köp & Hämta

Om du behöver din grovdammsugare snabbt erbjuder Biltema en praktisk Köp & Hämta service. Inom bara två timmar kan du hämta din beställning i närmaste Biltema-varuhus. Denna tjänst förenklar inköpsprocessen och gör det möjligt för kunder att snabbt få tillgång till sina produkter utan att behöva vänta på leverans.

30 liters behållare i rostfritt stål

WD 120 grovdammsugaren från Biltema är utrustad med en rymlig 30 liters behållare tillverkad i rostfritt stål, vilket inte bara ger en hållbar konstruktion utan också gör det enkelt att rengöra behållaren efter användning. Den stora kapaciteten innebär att du kan arbeta längre utan att behöva tömma behållaren, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.Biltemas grovdammsugare erbjuder robust städning för verkstad och garage med kraftfull sugförmåga till ett förmånligt pris.

Multifunktionell med blåsfunktion och eluttag

Förutom sin imponerande sugförmåga är WD 120 även utrustad med en blåsfunktion, vilket är användbart för att blåsa bort damm och smuts från svåråtkomliga ytor. Dessutom har grovdammsugaren ett eluttag för elhandverktyg, vilket är perfekt för de som vill ha en ren arbetsyta samtidigt som de använder sina verktyg. Detta eluttag kan hantera verktyg upp till 2000 W, vilket gör det till en praktisk funktion för en mängd olika arbetsuppgifter.

Komplett med tillbehör

WD 120 grovdammsugaren kommer med en rad användbara tillbehör som gör det möjligt att anpassa städningen efter olika behov. I paketet ingår ett teleskoprör, en 1,5 m slang, ett filter, en dammsugarpåse, samt olika munstycken och en möbelborste. Dessa tillbehör hjälper dig att effektivt rengöra allt från mattor och möbler till våta ytor och trånga utrymmen.

Prenumerera på Biltemas nyhetsbrev

Genom att prenumerera på Biltemas nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, erbjudandena och tävlingarna. Nyhetsbrevet ger även information om evenemang och nyheter som rör hela Biltemas produktsortiment, inklusive nya tillägg och uppgraderingar av verktyg som grovdammsugare WD 120. Denna artikel är även relevant för ämnet Växtbelysning Biltema.

Alla rättigheter förbehålls © 2024 Biltema

Biltema står för kvalitet och pålitlighet, och detta återspeglas i deras produkter såsom WD 120 grovdammsugaren. Med en stark företagsfilosofi och en ständig strävan efter att förbättra kundupplevelsen, är Biltema ett varumärke som många litar på. Alla rättigheter förbehålls, och kunder kan känna sig trygga med att de får produkter som är både hållbara och högpresterande. Här finns en liknande artikel på samma tema: Cykelvagn Biltema.