DeWalt verktyg

DeWalt Tools grundades av Raymond DeWalt för mer än 85 år sedan. Mr DeWalt är krediterad för att ha uppfunnit världens första radialarmsåg som ursprungligen kallades ”Wonder Worker”, eftersom detta revolutionerade hela träbearbetningsindustrin på den tiden. I och med hans framgång växte hans företag snabbt och utvidgade sin verksamhet till att tillverka mer än bara stapelmodellerna av radialarmsågar till mer innovativa och effektiva träbearbetningsmaskiner. 20 år senare omstrukturerades företaget och bytte namn till DeWalt Inc.

DeWalt elverktyg erbjuder en omfattande samling elverktyg i kategorin sladdade och sladdlösa för dagens tuffaste och mest krävande arbetsuppgifter. Dessa överlägsna och högkvalitativa elverktyg kan enkelt köpas på många utvalda järnhandels- och elverktygsbutiker i ditt område, eller kan enkelt beställas online för att underlätta. Dewalts samling av elverktyg omfattar minst 200 handverktyg och över 1 000 tillbehör.

DeWalts elverktyg och delar är populära och efterfrågade av många husbyggare och ombyggare inom både amatör- och professionellt träarbete, eftersom de gång på gång har visat sig vara de perfekta verktygen som på ett tillfredsställande sätt fungerar under alla slags arbetsförhållanden och tillämpningar. DeWalts sladdlösa borrmaskin är en av dem – med sina kraftfulla uppladdningsbara batterier, i 18- och 24-volts kategorin. Förutom detta finns också de kraftiga borrarna med variabel hastighet, rätvinkliga borrmaskiner och magnetborrmaskinerna i arbetsstationssegmentet med på den långa listan.

Alla DeWalt-produkter levereras med full garanti och är garanterat fria från alla typer av tillverkningsfel – med undantag naturligtvis för de fel som uppstår när de används eller missbrukas på något sätt och vid normalt slitage. Tillbehören omfattas inte av någon garanti, men DeWalt Tool ersätter gärna alla defekta delar som beror på oförutsedda orsaker. Om någon kund skulle finna att ett DeWalt elverktyg är felaktigt kan det returneras inom 90 dagar från inköpsdatumet, om kunden så önskar. Denna företagspraxis visar alla lojala kunder eller förstagångsanvändare en uppfattning om DeWalts yttersta hängivenhet och omsorg om de produkter som introduceras på marknaden.

DeWalt erkänner sina kunders trogna och fortsatta beskydd genom att öppna sina dörrar för alla kommentarer, förslag och problem i samband med användningen av någon av sina produkter via företagets officiella webbplats. Besökare på webbplatsen kan även ta del av mer information om de senaste befintliga och kommande produkterna samt ytterligare användbar produktinformation.

DeWalt Tools har sedan starten förtjänat sin ställning som en av de främsta ledarna inom elverktygsindustrin och avser att fortsätta att förse verktygsmarknaden och industrin med prisvärda och förstklassiga produkter som bidrar till att göra livet för den arbetande individen produktivt och fruktbart.

Dewalt Verktyg ochderas fokus på användarsäkerhet

Dewalt har funnits i nästan 80 år, och under hela den tiden har företaget utvecklat ett rykte för bra design och teknik. Dewalt-verktyg är tuffa och redo för alla jobb, oavsett om det är kommersiellt eller privat. Verktygen är också kända för sin höga prestanda utan att offra arbetssäkerheten.

Typer av Dewalt-verktyg

Dewalt erbjuder ett brett utbud av elverktyg och tillbehör till dessa verktyg. Några av de kategorier som erbjuds är:

  • – Borrmaskiner
  • – Hammare
  • – Sågar
  • – Värmepistoler
  • – Laserinstrument
  • – Verktyg för trä- och metallbearbetning
  • – Verktyg för belysning och fästning

Dewalt erbjuder även sladdlösa verktyg som ytterligare kan förbättra säkerheten och mångsidigheten på byggarbetsplatsen. Sladdlösa alternativ kan användas nästan var som helst och behöver ingen elektricitet om inte batteriet behöver laddas. De sladdlösa alternativen omfattar nästan allt som nämns ovan samt fogpistoler, skiftnycklar, skruvmejslar och andra verktyg för byggarbetsplatsen.

Verktygssäkerhet

När du arbetar med Dewalt-verktyg är säkerheten viktig. Dewalt-verktygen är redan säkra att använda, men det finns alltid åtgärder som en professionell eller gör-det-själv-entusiast kan vidta för att se till att inga misstag begås. Elverktyg är i sig farliga, och det är viktigt att inse detta när man arbetar med alla märken.

1. Se alltid till att arbetsplatsen är ren. Lämna inte saker ute som man kan snubbla över. Se också till att alla som kan gå förbi eller befinner sig på arbetsplatsområdet hålls på ett säkert avstånd. På så sätt undviker man olyckor och annat potentiellt ansvar.

2. Om du använder en sladd med ditt elverktyg, se till att hålla sladden borta från värme, vatten och vassa föremål.

3. Hantera aldrig ett elverktyg i sladden. Detta ökar risken för elchock och andra olyckor.

4. Ett elverktyg är som en bil eller en hushålls- eller kontorsapparat – det behöver regelbundet underhåll.

5. Se till att du alltid använder rätt verktyg för det projekt du arbetar med. Proffs på järnaffärer kan ge rätt råd och leda dig till rätt verktyg för jobbet.

6. Använd aldrig ett elverktyg i en farlig miljö. Fuktiga eller explosiva miljöer är ett recept för katastrof.

7. Bedöm den miljö som du arbetar i. Vet var elektriska kretsar och vattenledningar finns för att undvika kostsamma och skadliga misstag.

Dewalt-verktyg är av hög kvalitet och välrenommerade inom marknaden för elverktyg. Dewalt erbjuder över 200 elverktyg och över 800 tillbehör. Säkerheten är viktig så kom ihåg att alltid läsa de bruksanvisningar som medföljer verktyget.

Dewalt Verktyg granskning

Dewalt är ett mycket känt varumärke för elverktyg och byggprodukter som är känt över hela världen. Företaget grundades 1924 av en man vid namn Raymond E. Dewalt. Företaget växte i popularitet delvis på grund av hans uppfinning, radialarmsågen.

När de flesta människor tänker på elverktyg är det svårt för varumärket Dewalt att inte komma i åtanke, och det är av goda skäl. När detta skrivs består det nuvarande Dewalt-verktygssortimentet av över 200 elektriska elverktyg och över 800 tillbehör. Med andra ord, om det finns ett jobb som du vill ha utfört har Dewalt ett verktyg för jobbet.

Jag har funnit att alla Dewalt-verktyg som jag äger är av mycket god kvalitet. Jag är särskilt förtjust i deras sladdlösa borrmaskiner. Det har ännu inte funnits någon gång när jag behövt ett verktyg och plockat upp en Dewalt som den har svikit mig ännu. Om ett av mina Dewalt-verktyg någonsin skulle misslyckas vet jag att jag ganska lätt kan hitta de delar jag behöver för att reparera mina verktyg till ett rimligt pris.

Efter att ha surfat runt på webben stötte jag på många inlägg från personer som oroade sig för priset på Dewalt-produkter. Min personliga åsikt är att Dewalt-verktygen är värda priset. Men det är bara min personliga åsikt. Jag är ingen entreprenör och jag är inte heller beroende av mina verktyg för att försörja mig. Så som alltid kan din körsträcka variera. Jag kan säga att jag ännu inte har haft ett hemprojekt som mina Dewalt-verktyg inte klarade av.

Oavsett om du letar efter en ny bordssåg eller sladdlös borrmaskin rekommenderar jag att du ger Dewalts sortiment en titt. Precis som jag alltid säger, gör din forskning och jämför recensioner och priser på det specifika objektet du handlar efter. Detta kommer att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp och maximerade dina besparingar också.

Storat urval från Dewalt Tools

Ett av de verktyg som företaget erbjuder och tillverkar är slipmaskinen. En slipmaskin är en anordning som används för att jämna ut trä eller biltillbehör ganska mycket som en mekanisk sandpappersmaskin. Dewalts slipdelar är mycket väl valda och mycket bra när det gäller prestanda. Delar kan köpas via dess officiella webbplats. Dewalt har så mycket att erbjuda dig och din livsstil eftersom den är lätt att använda och mycket bekväm.

Om du redan har dina alldeles egna Dewalt-verktyg, tveka inte att leta efter dina reservdelar omedelbart innan något dåligt händer. Det finns inget som är lika bra som Dewalts reservdelar. Dessa delar är speciellt tillverkade för att uppfylla dina behov när det gäller att reparera dina verktyg. De är gjorda för perfekt prestanda och för bästa möjliga resultat. Du kan köpa dem i vilken järnaffär som helst som har Dewalt-produkter till salu, som chuckar och skruvar och annat.

Sladdlösa borrmaskiner finns också till salu hos Dewalt. Dewalts sladdlösa borrmaskin är det bästa som finns för dig och dina borrbehov. Den borrar genom trä, glas, cement och annat. En av företagets mest fantastiska produkter är den sladdlösa borrmaskinen eftersom den fungerar perfekt för dig och din familj. Om du redan har en annan borrmaskin och du fortfarande måste koppla in den för att få den att fungera, är det bäst att du ger upp den och skaffar din alldeles egna sladdlösa borrmaskin från Dewalt nu. Tänk bara på alla saker som du skulle kunna täcka med denna fantastiska maskin.

Att ha en egen uppsättning verktyg från Dewalt är en bra investering för dig, ditt företag, ditt hus, din infrastruktur och liknande. Om du är snickare är detta möjligen ett av de mest användbara verktygen som du någonsin kan få tag på. Vad sägs om det? Skaffa din egen uppsättning verktyg från Dewalt nu, för du kommer definitivt inte att ångra dig. Filialer finns över hela världen.

Elverktyg för yrkesverksamma – Dewalt är det bästa märket att använda

Det kan ibland vara en utmaning att välja rätt märkesverktyg för jobbet. Att ha rätt verktyg till hands gör att varje projekt går snabbare och smidigare. Genom att välja det mest betrodda märket som Dewalt kan du aldrig gå fel. DeWalt är ett världsomspännande varumärke som är byggt för att hjälpa arbetare inom byggbranschen, träbearbetningsindustrier, heminredningsjobb, ombyggnadsprojekt, alla serviceindustrier eller för vardagliga situationer i hemmet. Dewalt erbjuder ett brett urval av sladdanslutna eller sladdlösa verktyg att välja mellan.

Dewalt Power Tools erbjuder mer än 300 elverktyg och utrustningsprodukter samt 800 tillbehör, inklusive sladdanslutna och sladdlösa verktyg. Dewalt-verktyg omfattar borrmaskiner, borrhammare, SDS-rotationshammare, tryckluftssågar, spikmaskiner, cirkelsågar, huggsågar, kapsågar, mejslingsågar, bordssågar, sticksågar, jig-sågar, hyvlar, slagnycklar och slagdrivare, Slipmaskiner, vinkelslipmaskiner, bänkslipmaskiner, saxar, naglar, slipmaskiner, laminattrimmare, fräsar, plåtslagare, generatorer, högtryckstvättar, tryckluftskompressorer och ett stort urval från 7. 2V till 36V.

Dewalt är välkänt för den pågående kraften som finns i deras sladdlösa verktyg. De är bra för de situationer där elektrisk ström inte är tillgänglig. Dewalts standardbatteri har en förlängd livslängd, vilket gör att deras sladdlösa elverktyg håller sig starkare längre än andra batterier för sladdlösa verktyg som erbjuds av andra märken på marknaden. Genom att lägga till hållbarheten och den enkla snabbväxlingsfunktionen för tillbehör och de tunga tillämpningarna är skälen till att de är så populära och mest valda av de yrkesverksamma.

Världsberömda Dewalt sladdlösa verktyg

För varje uppgift finns det ett rätt verktyg. Och för varje verktyg finns det en rätt tillverkare. Allt fler gör-det-självare och professionella byggare inser att Dewalt-verktyg är rätt verktyg för deras projekt.

Verktygskvalitet är avgörande för kvalitativa byggprojekt i hemmet eller i kommersiella byggnader. Otillförlitliga eller usla verktyg kan leda till brister i arbetskvaliteten och kan till och med bidra till säkerhetsrisker som annars skulle kunna undvikas. Dessutom slits oseriösa verktyg snabbare och kostar dig mer i ersättningskostnader.

Dewalt-verktyg är högkvalitativa produkter som tillverkas av ett av världens mest respekterade namn inom verktygstillverkning. Varumärken är viktiga inom verktygstillverkning, eftersom etablerade verktygsföretag har ett rykte att upprätthålla. Och det är av den anledningen som de ofta erbjuder exceptionellt värde i sina verktyg för att upprätthålla sitt goda namn.

Dewalt företagets historia

DeWalt grundades i mitten av 30-talet av Raymond E. Dewalt, som uppfann radialarmsågen. Företaget utökade kraftigt sitt produktsortiment och 1947 tillverkade man en mängd olika träbearbetningsverktyg.

Företaget förvärvades av American Machine & Foundry Co. Inc. i slutet av 40-talet och såldes senare till Black & Decker 1960. Black & Decker gav DeWalt-divisionen sina avancerade elverktyg i början av 90-talet och divisionen absorberade nyligen en annan tillverkare av elverktyg som Black & Decker köpte.

Dewalt Produktlinjer

Dewalt har ett sortiment med mer än 200 produkter, inklusive elverktyg av professionell kvalitet. Företagets verktygslinjer omfattar motorsågar, kompressorer, generatorer, spikpistoler, slipmaskiner, fräsar, borrmaskiner med mera.

Företaget är också verksamt på den sladdlösa marknaden, med en mängd olika verktyg som drivs av tillförlitliga litiumjonbatterier av hög kvalitet. Dessa batterier ger en överlägsen effekt som sträcker sig från 7,2 till 36 volt.

De är särskilt kända för kvaliteten på sina borrmaskiner, eftersom de ofta har exceptionella vridmoment- och effektvärden. Dewalt står också bakom sina produkter och erbjuder en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti samt en treårig begränsad garanti och ett ettårigt serviceavtal.

Dewalts verktygsfamilj har en mycket distinkt design som bidrar till att skilja dem från andra verktyg. Dessa verktyg har välkända gula och svarta färger som gör dem lätt att känna igen.

Dewalt-verktyg är lätta att hitta i fysiska butiker som säljer verktyg och på webbplatser för verktygsförsäljning på nätet. Att handla på nätet kan ge en överlägsen kundupplevelse, eftersom du har enkel tillgång till en mängd olika butiker, vilket gör att du enkelt kan jämföra priser och läsa produktrecensioner.

Dewalt elverktyg för inramning och ombyggnad

Dewalt-verktyg är utformade för att hjälpa till med allt från byggandet arbetsplatsen och industriellt arbete till det vardagliga arbetet i hemmet projekt och
hobbyer. Och att ha rätt dewalt elverktyg till hands gör saker och ting att gå snabbare och enklare.

Ett av de dewalt-verktyg du behöver ha med dig är en cirkelsåg. Om du gör allmänna reparationer som involverar plywood eller paneler, kan en vanlig såg fungerar bra för dig. Om du sågar mycket tyngre ramverk material, kanske du vill köpa en såg av byggkvalitet. Denna kommer att förhindrar att sågen brinner upp vid långvarig användning. En såg av byggkvalitet är lite mer hållbar för att klara en större belastning.

Några andra dewalt-verktyg som du kanske vill investera i är deras luftspikmaskiner. Dessa hjälper verkligen till att påskynda processen. De har också bärbara luftkompressorer för att driva dessa verktyg. När du använder dessa pneumatiska verktyg, alltid vidta säkerhetsåtgärder. Jag har sett fall där spikarna är vinklade för mycket och gått igenom sidan av ramverket. Du måste se till attatt ingen står i skottlinjen, så att säga. Dessa är bra dewalt verktyg att ha, men det krävs viss erfarenhet. Sätt alltid säkerheten i första rummet.

Eftersom vi befinner oss i träbearbetningslinjen finns ett annat ganska praktiskt dewaltverktyg. Elverktyg är den sammansatta geringssågen. Gejdsågen är som en kapsåg för trä. Den gör att du kan förinställa olika vinklar utan att behöva använda en fyrkant för att och markera ditt snitt. Det sparar verkligen tid. Med den sammansatta geringssågens kan du skära olika vinklar i ett och samma arbetsmoment. Detta är mycket användbart för att bygga in takdalar, skuggboxar, bildramar, hörnlister osv… Geväret kan också justeras för att göra höger- eller vänstersnitt.

Det finns en serie dewalt sladdlösa sågar. Dessa sträcker sig från 14 volt upp till 36 volt. Bra att ha när du inte har en färdig strömförsörjning till hands. Detta har också fördelen att man inte har någon förlängningssladd att släpa runt på. Den snabba laddare laddar batterierna på en timme.

Oavsett vilken uppgift det handlar om finns det ett dewalt elverktyg som hjälper dig att utföra jobbet. Kom alltid ihåg att sätta säkerheten först när du använder elverktyg av alla slag. De är byggda för att hjälpa dig, men om de används felaktigt kan de skada dig.

Granskning av Dewalts 20V MAX-plattform för elverktyg

Efter att nyligen ha släppt sin serie 12V MAX elverktyg introducerar Dewalt ytterligare en plattform med omgjorda och strömlinjeformade sladdlösa elverktyg. 20V MAX-linjen släpps i september och förväntas göra ett rejält intryck (av både goda och, kanske, mindre goda skäl) på verktygsbranschen.

Dewalts 20V MAX-serie innehåller sju förnyade elverktyg och en arbetslampa och är komplett, omfattande och fokuserad på användarkomfort och bekvämlighet. Det är här som serien förväntas göra ett positivt intryck. Verktygen är lätta, helt ergonomiska och kan skryta med en överlag imponerande batteritid. Den nya utformningen av verktygens kroppar, som liknar den i 12V MAX-serien, är helt strömlinjeformad och med tillägget av några fler lysdioder förblir användningen noggrann och exakt trots mindre bra arbetsförhållanden. Verktygen är välbalanserade, enkla att använda och med några mindre uppgraderingar av hastighet och effekt är verktygen inget att röra sig om.

20V MAX-linjen är dock, avvikande från Dewalts tidigare betoning på bakåtkompatibilitet, inte kompatibel med deras tidigare 18V-plattform. Detta drag, trots att den nya linjen ommärkts som 20 volt, har satt mer än en handfull användare i en sits. De känner sig lite kvarlämnade, lite vilse i minglet, och även om Dewalt insisterar på att de kommer att behålla den tidigare 18V-plattformen och fortsätta att förbättra den (inom begränsningarna för dess batteridesign i stjälkstil), känner sig många Dewalt 18V-användare inte lika entusiastiska inför 20V-plattformen.

Dessutom, och som tidigare nämnts, producerar 20V MAX-serien faktiskt inte 20V arbetskraft. I själva verket skiljer sig dess effektutgång inte från Dewalts tidigare 18V-linje. Plattformen är märkt med 20V (snarare än 18V) endast för att undvika kompatibilitetsförvirring.

Borr-drivaren:
Dewalts 20V borrskruvdragare finns i två lite olika versioner. DCD780C2 kompakt borrmaskinssats (med ett 1,5-Ah-batteri) och DCD980L2 premium borrmaskinssats (med ett 3,0-Ah-batteri, något större än 1,5-batteriet). Dessutom finns hammarborrmaskinen och slagskruvmejseln också i dessa lite olika versioner, men jag (typ) avviker.

Hur som helst har DCD780C2 kompakt borrskruvmejselsats en supersnygg och kompakt design som är idealisk för arbete i trånga utrymmen eller för användning vid längre tillämpningar. Verktyget väger bara ynka 3,4 lbs men trots den kompakta designen garanterar verktygets höghastighets-transmission med två hastigheter (0-600 / 0-2 000 RPM) att borrskruvmejseln fortfarande har en avsevärd kraft. Verktyget är självklart bekvämt att använda och enkelt att sköta, och med en kraftig 1/2″ ratcheting chuck ger det också en bra greppstyrka för bitar. Saken har 15 kopplingsinställningar och i satsen ingår två 20V MAX litiumjonbatterier, en 30-minuters snabbladdare, bälteskrok, inbyggd bithållare, en kitlåda och en 3 års begränsad garanti (endast på verktyget).

Å andra sidan väger DCD980L2 premium borrskruvmejselkit 5,2-lbs men producerar ändå en överraskande mängd kraft från ett snyggt och bekvämt paket. Batteritiden på 3,0 Ah är imponerande och batterierna i sig bidrar till verktygets övergripande välbalans (detsamma gäller förstås för de andra verktygen i denna serie). Verktygets 3-växlade helmetalltransmission förbättrar dessutom dessa långa körtider och, genom att anpassa verktygets effekt till varje tillämpning, även verktygets allmänna höga prestanda. Med tre integrerade LED-lampor eliminerar verktyget skuggor under arbetet, och eftersom borrmaskinen har en kraftig ratcheting chuck (med hårdmetallinsatser för förbättrad greppstyrka) och en högeffektiv motor är drivkraftens kraft och prestanda alltid tillförlitliga. Max RPM är 0-575 / 0-1 350 / 0-2 000 och kopplingen har 22 individuella inställningar. Satsen innehåller en entimmesladdare, två 20V MAX-batterier, ett 360-graders sidohandtag, en satslåda, 90 dagars pengarna tillbaka-garanti, ett gratis serviceavtal på 1 år och en begränsad garanti på 3 år (både på batteriet och verktyget).

HAMMARBORRMASKIN
För att fortsätta är Dewalts DCD785C2 kompakta hammarborrmaskinssats (1,5 Ah), med endast 3,5 lbs, lika kompakt. Dess höghastighetsväxel med 2 växlar har 0-600 / 0-2 000 RPM för imponerande prestanda i en mängd olika tillämpningar, och eftersom verktyget är ergonomiskt utformat och allvarligt bekvämt att använda är dess arbetsområde nästan obegränsat. Liksom den ovan nämnda borrmaskinen har den här hammarborrmaskinens kraftiga 1/2″ ratcheting chuck hårdmetallinsatser för att säkerställa bättre greppstyrka för bitar. Satsen innehåller två 20V MAX-batterier, en snabbladdare, bälteskrok, bitshållare och kitlåda och själva verktyget (bara verktyget) har en treårig begränsad garanti.

DCD985L2 premium-satsen för hammarborrmaskin har samma batterifördelar, samma hållbara 3-växlade växellåda, samma supergreppande chuck, tre lysdioder och samma högeffektiva motor som premiumborrmaskinen ovan (DCD980L2). Saken väger också bara 5,2-lbs, men trots sin lätta vikt är verktyget hållbart och verkar mycket välutrustat för att ta riktiga arbetsplatsträffar. Den har också samma ergonomiska och kraftmässiga fördelar som den ovan nämnda borrhammare och levererar ett maxvarvtal på 0-575 / 0-1 350 / 0-2 000 och ett max BPM på 0-9 775 / 0-22 950 / 0-34 000. Hammarborrmaskinssatsen erbjuder dessutom samma inkluderingar och och och omfattande garanti som premium borrmaskinssatsen.

IMPACT DRIVER:
Dewalts DCF885C2 kompakta 1/4-tums slagskruvmejselsats (1,5 Ah) väger endast 2,8 lbs och är idealisk för arbete i trånga eller besvärliga utrymmen. Eftersom den väger så lite och har den ergonomiskt avancerade kroppsdesignen är den här slagskruvmejseln extremt bekväm att använda. Verktyget har tre integrerade LED-lampor för att hålla din omgivning upplyst och dess enhandsladdning av ¼” hexchuck (accepterar 1″ bitspetsar) gör verktyget lika bekvämt som det är kraftfullt. Saken kan skryta med 2 800 RPM, 3 200 IPM och har ett maxvridmoment på 1 400-in/lbs (117-ft/lbs). Satsen innehåller två 20V litiumjonbatteripaket, en snabbladdare, bälteskrok, kitlåda och Dewalts omfattande 3 års begränsad garanti, 90-dagarsgaranti och 1 års gratis serviceavtal.

Om vi går vidare, så väger DCF885L2-satsen för 1/4-tums slagskruvmejsel (3,0 Ah) 3,4 lbs och med samma tre LED-lampor och liknande ergonomisk design är även detta verktyg idealiskt för tillämpningar på nära håll. Verktyget är bekvämt att använda och bibehåller stor kraft genom alla grader av arbetssvårigheter. Samma enhandsladdning av 1/4″ hexchuck (accepterar 1″ bitspetsar) förbättrar verktygets övergripande bekväma användning, och med samma 1 400-in/lbs (117-ft/lbs) max vridmoment, ett tomgångshastighet på 2 800 RPM, en imponerande 3 200 IPM och 3,0-Ah 20V MAX-batterikraft, är verktyget aggressivt kraftfullt och exakt. Verktyget kan skryta med samma innehåll och omfattande garanti som ovanstående kit.

VINKELBORRMASKIN:
DCD740C1 kompakta vinkelborrkittet (1,5 Ah) är naturligtvis utformat för att göra dina besvärliga stunder på jobbet lite enklare att uthärda. Om utrymmet är för litet, för trångt eller på något annat sätt för besvärligt, är den rätta vinkelborrmaskinen din bästa kompis. Just den här modellen är utformad med avundsvärd kompakthet, och med två hastighetsområden (0-650 / 0-2 000 RPM) är verktyget tillräckligt flexibelt och kraftfullt för att vara i ditt hörn (ursäkta ordvitsen) för ett stort antal tillämpningar. Verktygets multi-grip trigger förbättrar också din övergripande ergonomi och gör att användarna bekvämt kan använda verktyget i en mängd olika positioner. Verktygets längd från fram till baksida är bara 4″, det väger bara 3,8-lbs, använder en 3/8″ ratcheting chuck i plast och innehåller en 30-minuters snabbladdare, ett 20V MAX li-ion-batteri, en bälteskrok, 2″ Phillips spetsbit och en kitlåda. Det här verktyget innehåller också den omfattande garantin och garantin som anges ovan.

RECIPROSÅG:
Dewalts DCS380L1-sats för reciprosåg (3,0 Ah) är en ganska brutal liten maskin. Trots att verktyget bara väger 7,35-lbs kan det skryta med 0 – 3 000 SPM (slag per minut) Detta förbättrar bladkontrollen och bidrar naturligtvis till övergripande snabbare och jämnare snitt. En slaglängd på 1-1/8″ ger också snabbare och enklare snitt, och med en svängbar justerbar sko har användarna större kontroll över snittdjupet och får lite mer liv i sina blad. Sågens klangklämman med fyra lägen gör det möjligt att byta blad utan verktyg, göra planskärning och ger också ökad mångsidighet i positionen på jobbet. Sågen är seriös, men är bekväm att använda och tålig även i tuffa tillämpningar. Saken har en elektrisk broms och innehåller en snabbladdare, ett 20V MAX litiumjonbatteri, en kitlåda och samma tjusiga garanti (3 år med ovanstående nöjdhetsgaranti och 1 års serviceavtal).

Dewalt cirkelsåg

Dessutom är DCS391L1 (6-1/2″) cirkelsågssatsen (3,0 Ah), inte överraskande, lika kraftfull som den är kompakt. Sågens motor med 3 700 varv per minut ger industriell hastighet och kraft för att skära igenom de mest krävande tillämpningar och med en galet stark (lättviktig) magnesiumsko ger sågen också långsiktig noggrannhet. Verktyget är perfekt balanserat, bekvämt att använda, har en 0 – 50 graders avfasningskapacitet och väger endast 8-lbs. Sågen har ett snittdjup på 1-5/8″ vid 45 grader och 2-1/4″ vid 90 grader. Dessutom innehåller cirkelsågssatsen en snabbladdare, ett 20V MAX litiumjonbatteri, en 6-1/2″ hårdmetallspetsad klinga, en kitlåda och den omfattande garantin (ovan).

Dewalt rotationshammare

Dewalts DCH213L2 SDS-rotationshammare med 3 lägen (3,0 Ah) är helt olik andra rotationshammare i sin klass. Saken utnyttjar SHOCKS Active Vibration Control som både minskar vibrationerna avsevärt och ökar användarens kontroll, komfort och produktivitet även vid hård användning. Verktyget har också ett 360-graders sidohandtag för optimal kontroll och enklare användning vid svårare eller besvärligare tillämpningar. Hammaren erbjuder 1,7 ft/lbs slagkraft vilket gör verktyget lika kraftfullt som vilken sladdansluten hammare som helst (med den extra bekvämligheten av sladdlös teknik, förstås) och med en variabel hastighet och en omvändningskontakt är verktyget mångsidigt och väl förberett för en mängd olika tillämpningar. Verktygets kompakta, L-formade design kan fortfarande komma åt trånga utrymmen med optimal balans, den väger bara 6,4-lbs, erbjuder 0-1 100 RPM och 0-4 100 BPM. Satsen innehåller en entimmesladdare, två batterier, en djupstång, en kitlåda och erbjuder samma omfattande garanti som den ovan nämnda sågen.