Nyheter

Elgiganten öppettider Stockholm

Introduktion till Elgiganten i Stockholm

Elgiganten är en av de mest välkända elektronikbutikskedjorna i Sverige, och i Stockholm erbjuder de ett omfattande utbud av produkter och tjänster. Från de senaste smarttelefonerna till hemelektronik, kan kunder hitta nästan allt de behöver för ett modernt hem.

Här går vi igenom allt du behöver veta om Elgigantens öppettider i Stockholm för att planera ditt nästa besök på bästa möjliga sätt.

Elgigantens Öppettider i Stockholm

 • Stockholm City
  • Måndag – Fredag: 10:00 – 20:00
  • Lördag: 10:00 – 18:00
  • Söndag: 11:00 – 17:00
 • Skärholmen Centrum
  • Måndag – Fredag: 10:00 – 21:00
  • Lördag: 10:00 – 19:00
  • Söndag: 10:00 – 18:00
 • Kungens Kurva
  • Måndag – Fredag: 10:00 – 21:00
  • Lördag: 10:00 – 19:00
  • Söndag: 10:00 – 18:00

Tabell över Elgigantens Butiker och Öppettider i Stockholm

Butik Måndag – Fredag Lördag Söndag
Stockholm City 10:00 – 20:00 10:00 – 18:00 11:00 – 17:00
Skärholmen Centrum 10:00 – 21:00 10:00 – 19:00 10:00 – 18:00
Kungens Kurva 10:00 – 21:00 10:00 – 19:00 10:00 – 18:00

Upptäck Elgiganten – Din Elektronikdestination i Stockholm

Elgiganten står som en ledstjärna på elektronikhimlen i Stockholm, och lyser upp vägen för teknikentusiaster och vardagsanvändare lika. Med ett brett spektrum av högteknologiska produkter och dedikerade tjänster, erbjuder varuhuset en shoppingupplevelse som inte bara möter, utan överträffar kundförväntningarna. Oavsett om du är på jakt efter den senaste smarttelefonen, vill uppgradera ditt hemunderhållningssystem, eller behöver nya apparater till köket, är Elgiganten platsen att besöka. Ta del av vår guide för att få reda på allt om Elgigantens öppettider i vår huvudstad och gör ditt nästa besök till en fulländad upplevelse.

 1. Elgiganten är en av de ledande elektronikbutikerna i Stockholm, känd för sitt stora utbud.
 2. För att få en effektiv shoppingupplevelse är det viktigt att känna till butikens öppettider.
 3. Varuhuset erbjuder allt från smarttelefoner till hemelektronik och köksapparater.
 4. Planera ditt besök med hjälp av vår guide för bästa möjliga service och produktutbud.

Standard Öppettider för Elgiganten

Öppettiderna för Elgiganten i Stockholm kan variera beroende på plats och säsong. Generellt sett håller de öppet från 10:00 på morgonen till 20:00 på kvällen under veckodagar, och från 10:00 till 18:00 under helger. Dessa tider kan dock förändras under högtider eller speciella shoppingdagar som Black Friday eller julhandeln.

Avvikande Öppettider

Det är viktigt att hålla koll på avvikande öppettider vid storhelger som Påsk, Midsommar, Alla helgons dag, och Jul. Elgiganten uppdaterar ofta sina öppettider på sin hemsida för att spegla dessa förändringar, så det är rekommenderat att alltid kontrollera där innan du planerar ditt besök.

Online Shopping Alternativ

För de som föredrar att handla från bekvämligheten av sitt eget hem erbjuder Elgiganten även ett omfattande online shopping alternativ. Webbplatsen är tillgänglig 24/7, vilket ger kunder möjligheten att handla när som helst. Dessutom finns det ofta exklusiva erbjudanden tillgängliga online som inte finns i butik.
Elgiganten i Stockholm har generösa öppettider, ofta från 10:00 till 20:00, perfekt för både tidiga och sena shoppingrundor.

Service och Support

Kundserviceär en viktig del av Elgigantens erbjudande. Butikerna i Stockholm erbjuder personlig service och support, där du kan få hjälp med allt från installation till felsökning av dina produkter. Öppettiderna för dessa tjänster kan skilja sig från de vanliga butiksöppettiderna, så det är bra att vara uppmärksam på detta. Läs artikeln om ämnet Black week Plgiganten här.

Specialöppettider under Reor och Kampanjer

Under reor och kampanjperioder kan Elgiganten ha specialöppettider för att kunderna ska kunna dra nytta av erbjudandena. Detta inkluderar ofta förlängda öppettider på kvällar och helger. Sådana tider annonseras i förväg på Elgigantens hemsida och via deras nyhetsbrev.

Så Planerar Du Ditt Besök

När du planerar ditt besök till Elgiganten är det bra att ha i åtanke de mest trafikerade tiderna, som oftast är på eftermiddagar och helger. Genom att besöka butiken på förmiddagar eller tidigt i veckan kan du undvika de största folkmassorna. Det ger dig även en bättre chans att få personlig hjälp av personalen. Läs mer om Elgiganten telefonnummer kundtjänst här.

Sammanfattning

Att hålla koll på Elgigantens öppettider i Stockholm är nyckeln till en lyckad shoppingupplevelse. Med flera butiker utspridda över staden, förlängda öppettider under kampanjer, och alternativet för online shopping, är Elgiganten väl förberett för att möta kundernas behov. Kom ihåg att alltid kontrollera de aktuella öppettiderna online för att undvika överraskningar.