Nyheter

Biltema varuhus i Lund

Introduktion till Biltema i Lund

Biltema, känt för sitt breda sortiment av produkter för bilen, cykeln, båten, hemmet och fritiden, har etablerat ett starkt närvaro i Lund. Detta varuhus har blivit en central punkt för både amatörer och professionella som söker efter kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Med enkel tillgänglighet och ett omfattande utbud har Biltema i Lund snabbt blivit en favorit bland lokalbefolkningen.

Viktiga Avdelningar hos Biltema Lund

 • Billavdelningen
  • Bilvårdsprodukter
  • Reservdelar och tillbehör
  • Verktyg och garageutrustning
 • Cykelavdelningen
  • Cyklar i olika modeller
  • Cykeltillbehör och reservdelar
  • Reparationskit och underhållsprodukter
 • Fritidsavdelningen
  • Utrustning för camping och friluftsliv
  • Träningsredskap och sportutrustning
  • Spel och leksaker för utomhusbruk

Fakta om Biltema Lund

Öppningsår Adress Öppettider Yta
2009 Företagsvägen 10, 227 61 Lund Måndag – Fredag: 07:00 – 20:00
Lördag – Söndag: 09:00 – 18:00
10 000 kvm

Varuhusets Omfattande Sortiment

Biltemas sortiment sträcker sig över tusentals produkter inom flera olika kategorier. I Lund kan kunderna hitta allt från bilreservdelar och verktyg till trädgårdsutrustning och byggmaterial. Varuhuset är också känt för sitt utbud av cyklar och båttillbehör, vilket gör det till en mångsidig shoppingdestination.

Lättillgängligt Läge i Lund

Placeringen av Biltema i Lund är strategiskt vald för att vara lättillgänglig både med bil och kollektivtrafik. Varuhuset har gott om parkering för de som anländer med eget fordon och ligger nära större vägar. För de som föredrar kollektivtrafik finns det flera busslinjer som stannar i närheten, vilket gör det smidigt för kunder att besöka varuhuset.

Service och Kundtjänst

Kundtjänsten hos Biltema i Lund prioriterar kundnöjdhet och erbjuder hjälp med allt från produktfrågor till rådgivning. Medarbetarna är kunniga och engagerade i att ge den bästa möjliga servicen. Dessutom erbjuder varuhuset tjänster som montering och installation för de produkter som kräver det.
Biltema i Lund erbjuder ett brett sortiment av biltillbehör, verktyg och fritidsprodukter till förmånliga priser.

Biltema i Lund – En Mekka för Hemmafixare och Fordonsfantaster

Biltema i Lundutgör en omistlig resurs för alla som brinner förDIY-projektoch fordonsvård. Med sitt imponerande sortiment av produkter förbilen, cykeln, båten, och inte minst för hemmet, tillgodoser varuhuset behoven hos en bred kundkrets. Det är inte bara sortimentet som lockar besökare; även deprisvärda alternativengör Biltema till en attraktiv destination för prismedvetna konsumenter. Här finns en liknande artikel på samma tema: Biltema varuhus i Umeå.

Varuhusets läge i Lund gör det till en lättillgänglig knutpunkt för entusiaster från olika hörn av regionen. Oavsett om man är ute efter specifika reservdelar till bilen, verktyg för nästa renoveringsprojekt, eller utrustning för en aktiv fritid, så är Biltema i Lund platsen att besöka. Kundservicen är känd för att vara hjälpsam och kunnig, vilket ytterligare förhöjer shoppingupplevelsen.

 1. Biltema i Lund är en viktig resurs för DIY-entusiaster och fordonsägare.
 2. Varuhuset erbjuder ett omfattande utbud av produkter för bil, cykel, båt och hem.
 3. Prisvärda alternativ gör Biltema till en attraktiv plats för prismedvetna kunder.
 4. Den lättillgängliga placeringen gör det till en samlingspunkt för entusiaster från hela regionen.
 5. Kundservicepersonalen är känd för att vara hjälpsam och kunnig, vilket förbättrar kundupplevelsen.

Varuhusets Öppettider

För att möta kundernas behov har Biltema i Lund generösa öppettider. Varuhuset är öppet sju dagar i veckan, inklusive helger, vilket gör det möjligt för kunder att handla när det passar dem bäst. Under helger och högtider kan öppettiderna variera, så det är alltid en god idé att kontrollera dem online innan besök.

Online Shopping och Click & Collect

I takt med den digitala utvecklingen erbjuder Biltema även möjligheten att handla online. Kunder i Lund kan dra nytta av Click & Collect-tjänsten, där de kan beställa produkter online och sedan hämta dem i varuhuset utan extra kostnad. Detta sparar tid och gör shoppingupplevelsen ännu smidigare.

Hållbarhet och Miljömedvetenhet

Biltemaarbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och strävar efter att minska sitt ekologiska fotavtryck. Varuhuset i Lund följer företagets miljöpolicy och erbjuder produkter som är mermiljövänliga. Kunder uppmuntras även att återvinna och göra miljömedvetna val när de handlar. Denna artikel är även relevant för ämnet Biltema varuhus i Kalmar.

Evenemang och Aktiviteter

Förutom att vara en handelsplats anordnar Biltema i Lund olika evenemang och aktiviteter för att engagera lokalsamhället. Det kan handla om allt från produktvisningar till kurser i gör-det-själv-projekt. Dessa initiativ bidrar till en starkare kundrelation och skapar en mer levande mötesplats.

Avslutande Tankar

Biltema i Lund representerar mer än bara ett varuhus; det är en plats där kunder kan hitta produkter för sina projekt, få professionell rådgivning och dra nytta av prisvärda erbjudanden. Med sitt breda utbud och engagemang för kundservice fortsätter Biltema att vara en uppskattad destination för Lundaborna och dess besökare.