Nyheter

Biltema varuhus i Luleå

En omfattande shoppingupplevelse – Biltema Varuhus i Luleå

Biltema Luleå erbjuder en unik shoppingupplevelse för alla som är intresserade av bilar, cyklar, båtar, hem och fritid. Med ett brett sortiment som sträcker sig över flera olika kategorier, är varuhuset en one-stop-shop för gör-det-självare och fordonsentusiaster.

Från verktyg och byggmaterial till reservdelar och fritidsutrustning, finns det något för varje projekt.

 • Verktyg och Maskiner
  • Handverktyg
  • Elverktyg
  • Verkstadsutrustning
 • Bygg och Måleri
  • Byggmaterial
  • Färg och målartillbehör
  • El och belysning
 • Bil och Cykel
  • Bildelar och tillbehör
  • Cykeldelar och tillbehör
  • Bilvård och underhåll
 • Fritid och Trädgård
  • Utomhuslek
  • Trädgårdsverktyg och maskiner
  • Campingutrustning
Kategori Produkter Tjänster
Verktyg Hand- och elverktyg, verkstadsutrustning Verktygsuthyrning
Bygg Byggmaterial, färg, elartiklar Rådgivning för byggprojekt
Bil Reservdelar, bilvård, tillbehör Installation av bilkomponenter
Fritid Cyklar, båtar, camping Service av cyklar och båtar

Strategiskt läge och tillgänglighet

Varuhuset är strategiskt beläget i Luleå, vilket gör det lättillgängligt för kunder från hela regionen. Med god infrastruktur och närhet till stora vägar, är Biltema Luleå enkelt att nå både med bil och kollektivtrafik. Dessutom erbjuder varuhuset gott om parkeringsmöjligheter, vilket underlättar för kunder som kommer med tunga eller skrymmande varor.

Brett sortiment för alla behov

Biltemas sortiment är imponerande, med tusentals artiklar som täcker allt från bilvård till heminredning. För de som älskar att meka med fordon finns en omfattande avdelning för bilreservdelar och tillbehör. Även cyklister och båtägare hittar allt de behöver för att underhålla och förbättra sina färdmedel.

Kvalitet till konkurrenskraftiga priser

En av de främsta anledningarna till att kunder väljer Biltema är förhållandet mellan kvalitet och pris. Varuhuset är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för budgetmedvetna konsumenter. Detta gäller inte bara för verktyg och byggmaterial, utan även för fritids- och hushållsprodukter.

Service och kundtillfredsställelse

Kundtillfredsställelse är en hög prioritet för Biltema Luleå. Personalen är kunnig och hjälpsam, redo att assistera kunder med rådgivning och tips för deras projekt. Dessutom erbjuder varuhuset tjänster såsom cykelreparation och bilservice, vilket ytterligare förbättrar kundupplevelsen.
Biltema i Luleå erbjuder ett brett sortiment för bilälskare, hemmafixare och familjer, allt under ett och samma tak.

Hållbarhet och miljömedvetenhet

Biltema Luleå är inte bara fokuserat på försäljning, utan även på hållbarhet och miljömedvetenhet. Varuhuset arbetar aktivt med att minska sitt ekologiska fotavtryck genom återvinning och optimering av energianvändning. Kunder uppmuntras också att bidra genom att använda återanvändbara kassar och återvinna sina gamla produkter.

Online shopping och hemleverans

För de som föredrar att handla från bekvämligheten av sitt eget hem, erbjuder Biltema Luleå även en omfattande onlinebutik. Med möjligheten till hemleverans och click-and-collect-tjänster, är det enkelt att planera och genomföra projekt utan att behöva besöka varuhuset personligen.

Regelbundna erbjudanden och kampanjer

Regelbundna erbjudanden och kampanjerär en viktig del av Biltema Luleås strategi för att attrahera och behålla kunder. Genom att hålla ögonen öppna för varuhusetsaktuella reklambladkan kunder dra nytta av rabatter på allt från verktyg till fritidsartiklar, vilket gör det möjligt att spara pengar på nödvändiga inköp. Denna artikel är även relevant för ämnet Biltema varuhus i Malmö.

Engagemang i lokalsamhället

Biltema Luleåär inte bara en affärsverksamhet, utan också en aktiv del avlokalsamhället. Varuhuset deltar i lokala evenemang och stöder olika initiativ som främjar tillväxt och välbefinnande i regionen. Genom dessa insatser bygger Biltema starka relationer med sina kunder och bidrar till en positiv samhällsutveckling. Här finns en artikel på samma tema: Biltema varuhus i Gävle.

Biltema Luleå – En unik shoppingupplevelse för Hemmafixare och Fordonsentusiaster

Biltema Luleå erbjuder en omfattande shoppingupplevelse för alla som brinner för bilar, cyklar, båtar, heminredning och fritidsaktiviteter. Med ett brett sortiment som täcker flera olika kategorier, framstår varuhuset som en one-stop-shop för gör-det-självare och fordonsentusiaster. Oavsett om du är ute efter verktyg och byggmaterial, reservdelar för ditt fordon, eller fritidsutrustning, har Biltema Luleå något som passar varje unikt projekt och behov.

 1. Biltema Luleå är en central plats för alla med intresse för fordon och hemmaprojekt.
 2. Varuhuset erbjuder en varierad produktportfölj som inkluderar allt från verktyg till fritidsartiklar.
 3. Det är den perfekta destinationen för gör-det-självare som söker kvalitetsprodukter till sina projekt.
 4. Fordonsentusiaster kan hitta reservdelar och tillbehör till bilar, cyklar och båtar.
 5. En one-stop-shop som gör att du kan hitta allt du behöver på ett och samma ställe.