Nyheter

Biltema varuhus i Kalmar

Biltema Varuhus i Kalmar – En Destination för Gör-Det-Självare och Familjer

Biltema har länge varit ett populärt varuhus för alla som är intresserade av bilar, bygg och fritid. Med ett brett sortiment som täcker allt från bilreservdelar till heminredning, har Biltema etablerat sig som en one-stop-shop för gör-det-självare.

Varuhuset i Kalmar är inget undantag och erbjuder en stor yta fylld med produkter för ett aktivt och praktiskt liv.

 • Sortiment
  • Bilreservdelar och tillbehör
  • Byggmaterial och verktyg
  • Trädgårdsprodukter och utemöbler
  • Sport- och fritidsartiklar
  • Heminredning och belysning
 • Tjänster
  • Montering och installation
  • Rådgivning och support
  • Retur och bytesrätt
 • Faciliteter
  • Rymlig parkering
  • Café och lekplats för barn
  • Lång öppettider
Avdelning Produktkategorier Tjänster
Bil Reservdelar, tillbehör, bilvård Montering av bilprodukter
Bygg Verktyg, byggmaterial, färg Rådgivning för byggprojekt
Fritid Camping, sportutrustning, leksaker Testa produkter innan köp
Hem Möbler, hushållsprodukter, belysning Designförslag och inspiration

Varuhusets Sortiment

Biltema Kalmar stoltserar med ett omfattande sortiment som sträcker sig över flera olika kategorier. Här hittar besökarna allt de behöver för sitt fordon, från bilvård till reservdelar. För hemmafixaren finns det ett stort utbud av verktyg, byggmaterial och trädgårdsprodukter. För familjens yngre medlemmar erbjuds även leksaker och spel som garanterar underhållning och glädje.

Tjänster och Kundservice

Kundupplevelsen hosBiltemaär av stor vikt. Varuhuset i Kalmar erbjuder därför inte bara produkter utan ocksåhjälpsam kundserviceoch olika tjänster. Hit kan kunderna komma för att få rådgivning om produkter, installation eller för att använda sig avmonteringstjänster. Biltema satsar på att göra besöket så smidigt och givande som möjligt för varje kund. Läs även artikeln Biltema varuhus i Karlstad.

Plats och Tillgänglighet

Beläget bekvämt i Kalmar, är Biltema varuhuset lättillgängligt både med bil och kollektivtrafik. Med en stor parkering är det enkelt för kunderna att ta sig dit och handla även större varor. Dessutom anpassar Biltema sina öppettider för att vara tillgängliga även för dem som arbetar dagtid, vilket gör det praktiskt för ett besök efter arbetsdagen eller under helgen.

Priser och Erbjudanden

Prisvärdhet är en av hörnstenarna i Biltemas affärsmodell. Varuhuset i Kalmar är inget undantag och erbjuder konkurrenskraftiga priser på hela sitt sortiment. Dessutom finns det regelbundna kampanjer och erbjudanden som gör att kunderna kan göra ännu bättre fynd. Det är alltid värt att hålla ett öga på Biltemas aktuella reklamblad eller nyhetsbrev för att inte missa några specialerbjudanden.
Biltema i Kalmar erbjuder ett brett sortiment för bilälskare, hemmafixare och familjer, allt under ett och samma tak.

Varuhusets Engagemang i Lokalsamhället

Biltema i Kalmar är inte bara en plats för shopping; varuhuset är också en aktiv del av lokalsamhället. Genom att sponsra lokala evenemang och bidra till olika välgörenhetsprojekt, visar de sitt engagemang för regionen. Detta skapar en stark relation mellan varuhuset och invånarna i Kalmar, vilket är en viktig del av företagets filosofi.

Hållbarhet och Miljö

Hållbarhet är en allt viktigare fråga för både konsumenter och företag. Biltema Kalmar har tagit sig an denna utmaning genom att implementera miljövänliga lösningar i sin verksamhet. Detta inkluderar allt från energieffektiv belysning i varuhuset till att erbjuda ett urval av ekologiska produkter för de miljömedvetna kunderna.

Online Shopping och Click & Collect

I takt med den digitala utvecklingen har ävenBiltemaanpassat sig. Förutom det fysiska varuhuset i Kalmar erbjuder Biltema ävenonline shoppingvia sin hemsida. Med tjänsten Click & Collect kan kunderna enkelt beställa varor på nätet och sedan hämta ut dem i varuhuset, vilket sparar både tid och energi. Här finns en liknande artikel på samma tema: Biltema varuhus i Umeå.

Biltema Varuhus i Kalmar – En Destination för Gör-Det-Självare och Familjer

Biltema har länge varit ett populärt varuhus för alla som är intresserade av bilar, bygg och fritid. Med ett brett sortiment som täcker allt från bilreservdelar till heminredning, har Biltema etablerat sig som en one-stop-shop för gör-det-självare. Varuhuset i Kalmar är inget undantag och erbjuder en stor yta fylld med produkter för ett aktivt och praktiskt liv.

 1. Biltema är en välkänd destination för entusiaster inom bil, bygg och fritid.
 2. Varuhuset i Kalmar erbjuder ett omfattande sortiment av bilreservdelar och heminredning.
 3. Biltema förenklar för gör-det-självare genom att vara en one-stop-shop.
 4. Den stora ytan i Kalmar varuhus möjliggör en upplevelse för hela familjen.