Nyheter

Elgiganten Bromma blocks

Om Elgiganten Bromma Blocks

Elgiganten Bromma Blocks är en av de mest välbesökta elektronikbutikerna i regionen. Här kan kunderna förvänta sig en omfattande produktportfölj som sträcker sig från de senaste smartphones till hushållsapparater.

Butiken är lättillgänglig och erbjuder en shoppingupplevelse som är både bekväm och kundvänlig.

Elgiganten är känt för sin starka närvaro i Norden och har byggt upp ett rykte om att leverera kvalitet och värde till sina kunder.

Viktiga aspekter av Elgiganten Bromma Blocks

 • Produktutbud
  • Senaste smartphones och tillbehör
  • Hemelektronik och multimedia
  • Hushållsapparater och vitvaror
 • Tjänster
  • Personlig kundservice
  • Installation och support
  • Garanti och försäkringar
 • Läge och tillgänglighet
  • Centralt belägen i Bromma Blocks
  • God kollektivtrafikförbindelse
  • Rymlig parkering för bilburna kunder

Tabell med fakta om Elgiganten Bromma Blocks

Aspekt Information
Adress Bromma Blocks, 168 67 Bromma
Öppettider Måndag – Fredag: 10:00 – 20:00, Lördag – Söndag: 10:00 – 18:00
Produktkategorier Elektronik, Hemelektronik, Vitvaror, Telefoni
Tjänster Kundservice, Installation, Support, Garanti
Parkering Ja, rymlig parkering tillgänglig
Kollektivtrafik Nära tillgång till bussar och tunnelbana

Produktutbud och Tjänster

Med en bredd av produkter som täcker allt från hemelektronik till personlig vård, står Elgiganten Bromma Blocks ut som en one-stop-shop för teknikintresserade. Butiken erbjuder även en rad tjänster som installation och reparation, vilket gör det möjligt för kunderna att få en helhetslösning på ett och samma ställe. Dessutom kan kunder dra nytta av personalens expertis genom rådgivning och produktvisningar.

Personalens Expertis

Personalen påElgiganten Bromma Blocksär noggrant utvald och välutbildad för att kunna ge kundernaprofessionell hjälp. Vare sig det gäller att välja rätt typ av laptop eller att förstå nyanserna i en smart-TV, kan kunderna räkna med att få vägledning. Butikens medarbetare genomgår kontinuerlig utbildning för att hålla sig uppdaterade med de senaste teknologiska framstegen. Här finns en artikel på samma tema: PS4 kontroll Elgiganten.

Priser och Erbjudanden

Prisvärdhet är en viktig aspekt av Elgigantens affärsmodell, och Bromma Blocks-butiken är inget undantag. Här kan kunderna finna konkurrenskraftiga priser och lockande erbjudanden året runt. Från Black Friday till julreor, finns det många tillfällen för konsumenterna att göra ett kap. Det är också möjligt att teckna Elgiganten Plus, ett medlemsprogram som ger tillgång till exklusiva rabatter och förmåner.

Online och Fysisk Handel

Elgiganten Bromma Blocks kombinerar det bästa av två världar genom att erbjuda både en fysisk butiksupplevelse och möjligheten att handla online. Kundens bekvämlighet står i centrum, och det är möjligt att välja mellan att hämta upp sina produkter i butik eller få dem levererade hem. Butikens webbplats är användarvänlig och ger en detaljerad översikt av tillgängliga produkter och tjänster.

Återvinningsprogram och Miljöansvar

Hållbarhet är ett centralt tema för Elgiganten, och Bromma Blocks-butiken har därför implementerat ett återvinningsprogram. Kunderna uppmuntras att lämna in sina gamla elektronikprodukter för återvinning, vilket hjälper till att minska miljöpåverkan. Butiken tar ett aktivt ansvar för miljön genom att också erbjuda energieffektiva produkter och lösningar.

Kundservice och Support

Kundnöjdhet är en prioritet för Elgiganten Bromma Blocks, och detta återspeglas i butikens kundservice. Kunderna kan förvänta sig en vänlig och hjälpsam support både i butik och online. Vid eventuella problem eller frågor står kundtjänsten redo att erbjuda sin hjälp, oavsett om det handlar om garantifrågor eller teknisk support.
Elgiganten i Bromma Blocks erbjuder ett brett utbud av elektronik och vitvaror för alla dina hushållsbehov.

Tillgänglighet och Parkering

Elgiganten Bromma Blocks är strategiskt placerad för att vara lättillgänglig för såväl bilister som kollektivtrafikanvändare. Butiken erbjuder gott om parkering för de som väljer att besöka med bil. För de som föredrar kollektivtrafik finns det flera busslinjer och tunnelbanestationer i närheten som gör det enkelt att nå butiken.

Upptäck Teknikparadiset hos Elgiganten Bromma Blocks

Välkommen till Elgiganten Bromma Blocks, en toppmodern elektronikbutik där teknikentusiaster och vardagsanvändare möts för att utforska det senaste inom elektronikvärlden. Med en omfattande produktportfölj och en kundcentrerad shoppingmiljö, står Elgiganten Bromma Blocks ut som en ledande destination för alla dina elektronikbehov.

Att hitta det perfekta elektroniska tillbehöret eller den senaste smarta enheten blir en enkel match i denna ljusa och rymliga butik.Elgigantenär inte bara en butik, det är en helhetsupplevelse där kvalitet och värde går hand i hand. Tack vare sitt strategiska läge i Bromma Blocks är butiken en enkel och bekväm anhalt för alla tech-älskare. Denna artikel är även relevant för ämnet Elgiganten apple watch.

 1. Elgiganten Bromma Blocks är en av de mest välbesökta elektronikbutikerna i regionen.
 2. Butiken erbjuder en omfattande produktportfölj från de senaste smartphones till hushållsapparater.
 3. Elgiganten Bromma Blocks är lättillgänglig och erbjuder en bekväm och kundvänlig shoppingupplevelse.
 4. Elgiganten är känt för sin starka närvaro i Norden och har ett rykte om att leverera kvalitet och värde till sina kunder.