Nyheter

Biltema varuhus i Örebro

Historiken Bakom Biltema i Örebro

Biltema, den välkända detaljhandelskedjan, har länge varit en del av Örebros handelslandskap. Grundat i Linköping 1963, har Biltema växt till att bli en av de ledande aktörerna inom bilreservdelar, verktyg och fritidsprodukter.

Varuhuset i Örebro öppnade sina dörrar för att tillgodose de lokala behoven hos både bilentusiaster och hemmafixare.Med sitt breda sortiment och tillgängliga priser har det blivit en uppskattad destination för många.

Biltema Varuhus i Örebro – En Destination för Gör-Det-Självare och Familjer

Varuhuset i Örebro erbjuder inte bara produkter för bilvård och underhåll, utan är också en plats där hela familjen kan hitta något av intresse. Från cyklar och båttillbehör till trädgårdsutrustning och verktyg, finns det något för varje gör-det-själv-projekt. Dessutom, med regelbundna kampanjer och erbjudanden, fortsätter Biltema i Örebro att locka kunder som söker kvalitet till ett bra pris.

 • Sortiment
  • Bilreservdelar och tillbehör
  • Verktyg och maskiner för hem och trädgård
  • Fritidsprodukter för sport och utomhusaktiviteter
 • Tjänster
  • Montering och installation
  • Rådgivning och kundservice
 • Engagemang i lokalsamhället
  • Stöd till lokala evenemang och föreningar
  • Initiativ för en mer hållbar konsumtion
År Händelse
1963 Grundandet av Biltema i Linköping
Örebro Öppningsår Öppnandet av Biltema varuhus i Örebro
Produktkategorier Bil, verktyg, fritid, hem och trädgård
Tjänster Montering, installation, kundservice

Varuhusets Omfattande Sortiment

Örebros Biltema varuhus imponerar med sitt omfattande sortiment. Från bilreservdelar till cyklar, verktyg, båttillbehör, och utomhusprodukter, finns det något för varje projekt. Kunderna kan även hitta en mängd hem- och fritidsartiklar, vilket gör det enkelt att kombinera ärenden under ett och samma tak. Den breda produktkatalogen säkerställer att du kan hitta det mesta du behöver för dina projekt och fritidsaktiviteter.

Biltema Varuhus i Örebro – En Destination för Gör-Det-Självare och Familjer

Biltema, den välkända detaljhandelskedjan, har länge varit en del av Örebros handelslandskap. Grundat i Linköping 1963, har Biltema växt till att bli en av de ledande aktörerna inom bilreservdelar, verktyg och fritidsprodukter. Varuhuset i Örebro öppnade sina dörrar för att tillgodose de lokala behoven hos både bilentusiaster och hemmafixare. Med sitt breda sortiment och tillgängliga priser har det blivit en uppskattad destination för många.

 1. Biltema grundades i Linköping 1963 och är nu en framstående detaljhandelskedja.
 2. Varuhuset i Örebro är en del av Biltemas expansion och tjänar ett brett kundsegment.
 3. Sortimentet inkluderar bilreservdelar, verktyg och fritidsprodukter, vilket lockar både bilentusiaster och gör-det-självare.
 4. Med fokus på tillgängliga priser och ett brett utbud, har Biltema i Örebro blivit en favorit bland lokala kunder.

Tillgänglighet och Kundvänliga Öppettider

Tillgängligheten är en av de stora fördelarna med Biltema i Örebro. Med ett läge som är lätt att nå både med bil och kollektivtrafik, har varuhuset blivit en smidig mötesplats. Dessutom erbjuder Biltema kundvänliga öppettider, inklusive helger, vilket gör det möjligt för kunderna att handla när det passar dem bäst. För de som föredrar att handla från hemmet finns även en välutvecklad e-handelsplattform.

En Familjevänlig Upplevelse

Att besöka Biltema i Örebro är inte bara en shoppingtur, det är en familjevänlig upplevelse. Varuhuset har lekplatser och en populär cafédel där hela familjen kan ta en paus med något gott att äta. Detta gör det till en perfekt destination för en helgdagsutflykt där alla familjemedlemmar kan hitta något av intresse.
Biltema i Örebro erbjuder ett brett sortiment av bilreservdelar, verktyg och fritidsprodukter för hela familjen.

Hållbarhet och Miljömedvetenhet

Hållbarhet och miljömedvetenhet är viktiga delar av Biltemas företagsfilosofi. Varuhuset i Örebro arbetar aktivt med att minska sitt ekologiska fotavtryck genom olika initiativ, som att erbjuda miljövänliga produkter och att optimera energianvändningen i sina lokaler. Kunderna uppmuntras också till att bidra genom att återvinna och använda varuhusets miljöstationer.

Service och Kundsupport i Världsklass

Kundnöjdhet står i centrum hos Biltema, och varuhuset i Örebro är inget undantag. Med enserviceinriktad personaloch en kundsupport i världsklass, strävar de efter att ge varje besökare en positiv upplevelse. Personalen är välutbildad och redo att assistera med rådgivning och hjälp vid val av produkter. Läs artikeln om ämnet Biltema varuhus i Luleå här.

Evenemang och Aktiviteter för Lokalsamhället

Biltema i Örebro är mer än bara ett varuhus; det är en del avlokalsamhället. Med regelbundnaevenemangochaktivitetersom riktar sig till olika intressegrupper, bidrar de till en levande lokal gemenskap. Det kan vara allt från bilträffar till DIY-workshops, vilket skapar en plats där likasinnade kan mötas och dela sina passioner. Här finns en artikel på samma tema: Biltema varuhus i Gävle.

Sammanfattning och Framtidsutsikter

Biltema i Örebro fortsätter att vara en viktig spelare i regionens detaljhandel. Med en kombination av ett brett sortiment, konkurrenskraftiga priser, och en stark lokal närvaro, ser framtiden ljus ut för varuhuset. De fortsätter att anpassa sig efter kundens behov och de senaste trenderna inom handel, vilket säkerställer deras position som ett favoritställe för shopping och familjeaktiviteter i Örebro för många år framöver.