Nyheter

Biltema varuhus i Karlstad

Biltema Karlstad – En Destination för Gör-Det-Självare och Fordonsentusiaster

Biltema Karlstad erbjuder en omfattande shoppingupplevelse för alla som är intresserade av gör-det-själv-projekt, bilvård, cykling, och båtliv. Varuhuset, som är beläget i handelsområdet Bergvik, har blivit en viktig destination för Karlstadsborna och besökare från närliggande städer.

Med sitt breda sortiment och tillgängliga priser är Biltema Karlstad en plats där kvalitet och värde möts.

 • Sortiment
  • Verktyg och maskiner
  • Byggmaterial
  • Trädgårdsutrustning
 • Tjänster
  • Montering och installation
  • Rådgivning
 • Specialerbjudanden
  • Medlemsrabatter
  • Säsongrelaterade kampanjer
Avdelning Produkter Öppettider
Bilvård Bilvårdsprodukter, tillbehör Mån-Fre: 08:00 – 20:00
Cykling Cyklar, hjälmar, tillbehör Lör: 09:00 – 18:00
Båtliv Båtar, flytvästar, utrustning Sön: 10:00 – 17:00

Produktsortiment och Avdelningar

Inom de rymliga lokalerna hos Biltema Karlstad hittar kunderna allt från bilreservdelar till heminredning. Varuhuset är indelat i flera avdelningar såsom bil, båt, cykel, fritid, verktyg, bygg, hem och elektronik. Denna uppdelning gör det enkelt för kunder att navigera och hitta det de behöver för sina projekt och intressen.

Service och Kundbemötande

Kundservice är en prioritet på Biltema Karlstad. Personalen är känd för att vara vänlig och hjälpsam, alltid redo att assistera kunder med expertis och råd. Det finns även tjänster som bilbatteritestning och nyckelslipning, vilket ytterligare förbättrar kundupplevelsen och gör besöket mer bekvämt.

Biltema Café

En unik aspekt avBiltema Karlstadär dessBiltema Café. Efter en lång dag av shopping kan besökare ta en paus och njuta av en mängd olika maträtter och fika. Caféet erbjuder allt från varma rätter till kaffe och kakor, vilket gör det till en perfekt plats för familjer och vänner att samlas. Läs mer om Biltema varuhus i Örebro här.

Läge och Tillgänglighet

Varuhuset är strategiskt placerat nära E18, vilket gör det lättillgängligt både för lokalbefolkningen och de som reser längre sträckor. Det finns gott om gratis parkering direkt utanför varuhuset, vilket bidrar till en smidig shoppingupplevelse. Dessutom är området väl anslutet med kollektivtrafik, något som uppskattas av de som föredrar att resa utan bil.

Ekologiskt och Hållbart Tänkande

I linje med en ökad medvetenhet om miljön strävar Biltema Karlstad efter att minska sin miljöpåverkan. Varuhuset erbjuder en rad ekologiska produkter och uppmuntrar återvinning genom att ha tydliga återvinningsstationer. Denna hållbarhetsaspekt är viktig för många kunder som vill göra miljövänliga val.

Regelbundna Erbjudanden och Kampanjer

Biltema Karlstad lockar kunder med sina regelbundna erbjudanden och kampanjer. Dessa specialpriser gör det möjligt för kunder att spara pengar på allt från verktyg till cyklar. Dessutom har varuhuset ofta temadagar och evenemang som ger extra värde och underhållning för hela familjen.
Biltema i Karlstad erbjuder ett brett sortiment av bilprodukter och verktyg för hemmafixare i en välorganiserad shoppingmiljö.

Online Shopping och Click & Collect

För de som föredrar att shoppa hemifrån erbjuderBiltema Karlstaden omfattandeonline shopping-upplevelse. Med tjänstenClick & Collectkan kunderna beställa varor online och hämta dem i varuhuset inom en timme. Detta är ett bekvämt alternativ som sparar tid och gör det enklare att planera shoppingen. Liknande artikel Biltema varuhus i Uppsala.

Biltema Karlstad – En Destination för Gör-Det-Självare och Fordonsentusiaster

Biltema Karlstad erbjuder en omfattande shoppingupplevelse för alla som är intresserade av gör-det-själv-projekt, bilvård, cykling och båtliv. Varuhuset, som är beläget i handelsområdet Bergvik, har blivit en viktig destination för Karlstadsborna och besökare från närliggande städer. Med sitt breda sortiment och tillgängliga priser, är Biltema Karlstad en plats där kvalitet och värde möts, vilket gör det till en favorit bland hemmafixare och proffs alike.

 1. Biltema Karlstad är beläget i det populära handelsområdet Bergvik.
 2. Varuhuset är en central punkt för gör-det-själv-projekt, bilvård, cykling och båtliv.
 3. Det erbjuder ett stort utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser.
 4. Biltema Karlstad är en uppskattad destination för både lokalbefolkningen och besökare från omkringliggande områden.
 5. Varuhuset kombinerar hög kvalitet med bra värde, vilket gör det till ett attraktivt val för konsumenter.