Nyheter

Hopfällbart Bord Biltema

Varför Välja Ett Hopfällbart Bord?

Att campa innebär ofta att man måste tänka på utrymme och praktiska lösningar. Ett hopfällbart bord från Biltema är designat för att vara lätt, portabelt och enkelt att förvara.

Det gör det till en idealisk möbel för campingäventyr, picknickar eller som ett extra bord vid stora sammankomster.Med dess användarvänlighet och flexibilitet är det en oumbärlig del av din campingutrustning.

Hopfällbart Bord från Biltema – En Perfekt Campingkompis

Med ett hopfällbart bord från Biltema kan du enkelt ta med dig komforten från hemmet ut i naturen. Dess smarta design och hållbarhet gör att du kan njuta av dina måltider och aktiviteter var du än befinner dig. Oavsett om det är vid en sjö, i skogen eller på en campingplats, erbjuder bordet en stabil yta för alla dina behov.

 • Huvudfunktioner
  • Lätt att fälla upp och ned
  • Kompakt storlek för enkel transport och förvaring
 • Material
  • Hållbart och väderbeständigt
  • Lätt att rengöra
 • Användningsområden
  • Camping och friluftsliv
  • Picknickar och utomhusevenemang
  • Extra bord vid sammankomster
Attribut Information
Produktnamn Hopfällbart Campingbord
Varumärke Biltema
Modellnummer 2000034031
Vikt Lättvikt
Specialfunktioner Portabelt, Enkel Förvaring

Snabb och Enkel Montering

När du är på språng är det sista du vill göra att kämpa med komplicerade instruktioner och små delar. Biltemas hopfällbara campingbord är utformat för att vara snabbt och enkelt att montera. Inom några minuter kan du ha ditt bord redo för användning, vilket ger dig mer tid att njuta av naturen och mindre tid till att fippla med monteringen.

Hållbart och Väderbeständigt

Ett campingbord måste kunna stå emot varierande väderförhållanden. Biltemas bord är tillverkat med ett stativ av aluminium och en bordsskiva av bambu, vilket inte bara ger en stabil yta utan också tålighet mot väder och vind. Aluminiumramen garanterar lång livslängd och motståndskraft mot rost, medan bambuskivan är känd för sin hållbarhet och miljövänlighet.
Hopfällbart bord från Biltema - praktiskt och prisvärt för camping och utflykter.

Lätt att Transportera och Förvara

Med en hopfällbar design är Biltemas bord inte bara enkelt att montera utan också lätt att transportera och förvara. När bordet inte används kan det fällas ihop till en kompakt storlek, vilket gör det enkelt att packa i bilen eller förvara i ett förråd. Den lätta konstruktionen gör det också enkelt för alla i familjen att hantera.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Akrylfärg Biltema.

Flexibel Användning

Det hopfällbara bordet från Biltema är inte bara för camping. Det är perfekt för alla utomhusaktiviteter där ett extra bord kan behövas. Använd det för trädgårdsfester, garageförsäljningar, eller till och med som en arbetsyta för dina hobbyprojekt. Flexibiliteten i dess användning gör det till en mångsidig investering.

Prisvärt och Tillgängligt

Biltema är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser, och detta hopfällbara bord är inget undantag. Det erbjuder bra värde för pengarna, och tack vare Biltemas många varuhus runt om i landet, är det även lättillgängligt. Du kan enkelt besöka din närmaste Biltema-butik eller beställa online.

Service och Tillgänglighet

Om du behöver ditt bord snabbt erbjuder Biltema en smidig ”Köp & Hämta” service där du kan hämta din produkt i ditt närmaste varuhus inom 2 timmar. Detta är perfekt för spontana utflykter eller sista minuten-planer. För mer information om denna service och Biltemas villkor kan du besöka deras hemsida eller kontakta kundservice.

En Del av Biltemas Campingfamilj

Det hopfällbara bordet är bara en del av Biltemas breda utbud av campingmöbler och utrustning. Från tält till sovsäckar, Biltema har allt du behöver för att göra din campingupplevelse så bekväm som möjligt. Tillsammans skapar dessa produkter en helhetslösning för dina utomhusäventyr.
Denna artikel är även relevant för ämnet Stege Biltema.

Håll Dig Uppdaterad

För att inte missa några nyheter, erbjudanden eller tävlingar från Biltema, kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Detta är ett utmärkt sätt att hålla sig informerad om evenemang, nya produkter och exklusiva erbjudanden som rör Biltemas hela produktsortiment. Prenumerationen är ett enkelt sätt att dra nytta av allt som Biltema har att erbjuda.

Om Biltema

Biltema är en av Nordens ledande varuhuskedjor när det gäller bilreservdelar, verktyg, bygg, båt och fritidsprodukter. Med ett brett sortiment som ständigt växer, strävar Biltema efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Sedan starten har de utvecklats till en omtyckt destination för gör-det-självare och professionella användare. Alla rättigheter förbehålls © 2024 Biltema.