Nyheter

Dränkbar Pump Biltema

Effektiv Vattenhantering med Dränkbar Pump

Dränkbar pump från Biltema är en kraftfull lösning för att hantera vatten i olika situationer. Vare sig det handlar om att dränera översvämningar, tömma pooler eller flytta vatten från en plats till en annan, erbjuder denna pump effektivitet och tillförlitlighet.

Med sin justerbara nivåbrytare och enkel användning är den ett måste för alla som behöver en pålitlig vattenpump.

Dränkbar Pump Biltema – En Ideal Lösning för Vattentömning

Dränkbar pump från Biltema är inte bara effektiv, utan också mångsidig och lätt att underhålla. Dess robusta konstruktion säkerställer lång livslängd även i krävande miljöer. Pumpen är utformad för att vara användarvänlig, vilket gör den tillgänglig för både professionella användare och hemmafixare.

 • Kärnfunktioner
  • Automatisk avstängning med justerbar nivåbrytare
  • Hög kapacitet för effektiv vattenborttagning
  • Lång hållbarhet och enkel underhåll
 • Användningsområden
  • Översvämningssituationer och källardränering
  • Underhåll av trädgårdsdammar och pooler
  • Vattenöverföring mellan behållare eller områden
Specifikation Detaljer
Modell Dränkbar Pump DP-252
Maximalt flöde 10 000 l/h
Maximal lyfthöjd 7 m
Effekt 250 W
Spänning 230 V
Kabellängd 10 m
Produktlänk Dränkbar Pump DP-252 på Biltema

Specifikationer och Funktioner

Dränkbar pump DP-252 från Biltema är utrustad med flera funktioner som gör den användarvänlig och anpassningsbar till olika behov. Pumpen har en slangkoppling för enkel anslutning till olika slags slangar och är inte avsedd för saltvatten. Den drivs med 230 V och är designad för att vara hållbar och effektiv i alla lägen.

Enkel Installation och Användning

Att installera och använda en dränkbar pump från Biltema är enkelt och kräver inga särskilda verktyg eller kunskaper. Pumpen är utformad för att vara användarvänlig, med en tydlig instruktionsmanual som gör det lätt att komma igång. Dessutom erbjuder den justerbara nivåbrytaren flexibilitet för att starta och stoppa pumpen vid önskad vattennivå.

Praktisk för Hem och Trädgård

Denna dränkbar pump är inte bara användbar för akuta situationer som översvämningar utan även för dagligt underhåll av din trädgård eller hem. Den är perfekt för att tömma trädgårdsdammar, rengöra vattenfontäner eller hantera vatten i byggprojekt. Dess mångsidighet gör den till en värdefull utrustning för varje hushåll.

Säkerhet och Underhåll

Säkerheten är viktig när man hanterar elektriska apparater som dränkbara pumpar. Biltemas pumpar följer strikta säkerhetsstandarder och kommer med tydliga instruktioner för säker användning. Regelbundet underhåll och rengöring förlänger också pumpens livslängd och säkerställer att den fungerar optimalt.
Liknande artikel Muurikka Biltema.

Tillgänglighet och Pris

Biltemas dränkbara pumpar är tillgängliga i deras varuhus och kan även beställas online. Med tjänsten ”Köp & Hämta” kan du hämta din pump i ditt närmaste varuhus inom 2 timmar. Priset på pumpen är konkurrenskraftigt, vilket gör den till ett kostnadseffektivt alternativ för alla som behöver en pålitlig vattenpump.

Slutord

Om du är i behov av en dränkbar pump, är Biltemas utbud ett utmärkt val. Med dess hög prestanda, enkelhet och mångsidighet, är det en investering som kommer att tjäna dig i många år. Oavsett om det är för akut vattenborttagning eller regelbundet underhåll av din fastighet, kan du lita på att Biltemas pumpar levererar resultat.
Dränkbar pump från Biltema är en praktisk lösning för att effektivt tömma vatten från översvämmade källare eller trädgårdsdammar.

Kontakt och Kundservice

För mer information om dränkbar pump DP-252 eller andra produkter från Biltema, besök deras hemsida eller kontakta deras kundservice. De erbjuder också nyhetsbrev där du kan ta del av nyheter, erbjudanden och information om evenemang som rör Biltema och deras produktsortiment.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Cykelkärra Biltema.

Om Biltema

Biltema är en av Nordens ledande kedjor när det gäller bilreservdelar, verktyg och fritidsprodukter. Företaget grundades 1963 och har sedan dess växt till att omfatta ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Med en stark närvaro i flera länder och ett ständigt växande produktsortiment, strävar Biltema efter att tillgodose kundernas behov och förväntningar.

Upphovsrätt och Villkor

Alla rättigheter förbehålls för innehållet och bilderna som används i denna artikel. Biltema äger rättigheterna till sina produkter och varumärke. För mer information om användarvillkor och upphovsrätt, besök Biltemas officiella webbplats.