Nyheter

Biltema varuhus i Gävle

Introduktion till Biltema i Gävle

Biltema Varuhus i Gävle: En Destination för Gör-Det-Självare och Bilentusiaster

Biltema har länge varit en välkänd destination för alla som är intresserade av bilar, bygg och fritidsprodukter. I Gävle, en stad känd för sin industri och natursköna miljöer, erbjuder Biltema varuhuset en omfattande shoppingupplevelse för både den erfarna hantverkaren och den entusiastiska hemmafixaren. Med ett brett sortiment som spänner över flera olika kategorier, är Biltema i Gävle en plats där kvalitet möter prisvärdhet.

 • Produktkategorier
  • Bilreservdelar och tillbehör
  • Byggmaterial och verktyg
  • Fritidsartiklar och utomhusutrustning
  • Elektronik och belysning
 • Tjänster
  • Bilservice och montering
  • Färgmatchning och -blandning
  • Verktygsuthyrning
Avdelning Produkttyper Öppettider
Bil Däck, oljor, bilbatterier Måndag – Fredag: 09:00 – 20:00
Bygg Verktyg, färg, byggmaterial Lördag: 10:00 – 18:00
Fritid Campingutrustning, cyklar, båttillbehör Söndag: 11:00 – 17:00

Varuhusets Omfattande Sortiment

Kärnan i Biltemas framgång är deras omfattande sortiment. Kunder kan hitta allt från bilreservdelar och verktyg till utomhusutrustning och heminredning. Gävlebutiken är inget undantag och fortsätter att imponera med sina välorganiserade hyllor och tydliga kategorisering som gör det enkelt för kunderna att navigera.

Prisvärd Kvalitet för Alla

Prisvärdhet och kvalitet är två hörnstenar som Biltema inte kompromissar med. I Gävle varuhuset kan kunderna vara säkra på att de får bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Detta är särskilt uppskattat i en tid där hushållen ser över sina utgifter och söker värde för varje spenderad krona.

Enkelhet och Tillgänglighet

Tillgänglighetenär en annan stark punkt för Biltema i Gävle. Med ettcentralt lägeochgod tillgänglighet, kan kunder enkelt ta sig till varuhuset med både bil och kollektivtrafik. Dessutom erbjuder varuhusetrymlig parkeringvilket underlättar för de som kommer med bil. Läs mer om Biltema varuhus i Malmö här.

Tjänster och Kundservice

Biltema i Gävle är inte bara en plats för att köpa produkter, utan erbjuder även flera tjänster som gör kundupplevelsen ännu bättre. Professionell kundservice, möjligheten att boka varor online och plocka upp dem i butik samt monteringstjänster är bara några av de fördelar som kunderna kan utnyttja.

Hållbarhetsinitiativ och Miljömedvetenhet

Hållbarhet och miljömedvetenhet är viktiga aspekter för Biltema. Varuhuset i Gävle arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda hållbara produkter och att optimera sin energianvändning. Detta visar på ett ansvarstagande som går hand i hand med kundernas ökade miljömedvetenhet.
Biltema i Gävle erbjuder ett brett sortiment av bilprodukter, verktyg och fritidsartiklar till konkurrenskraftiga priser.

Evenemang och Aktiviteter

För att stärka banden med lokalsamhället anordnar Biltema i Gävleregelbundna evenemangoch aktiviteter. Detta kan innefatta allt fråntemadagarrelaterade till bilvård tillfamiljevänliga eventsom gör shoppingupplevelsen roligare för alla åldrar. Läs artikeln om ämnet Biltema varuhus i Borås här.

Expansion och Framtidsplaner

Expansion är ett ständigt tema för Biltema, och Gävle varuhuset är inget undantag. Med planer på att utöka både sortimentet och butiksyta, ser framtiden ljus ut för denna destination. Det lovar gott för både stadens ekonomi och för kunderna som får tillgång till ett ännu större utbud av produkter.

Biltema Varuhus i Gävle – En Destination för Gör-Det-Självare och Bilentusiaster

Biltema har länge varit en välkänd destination för alla som är intresserade av bilar, bygg och fritidsprodukter. I Gävle, en stad känd för sin industri och natursköna miljöer, erbjuder Biltema varuhuset en omfattande shoppingupplevelse för både den erfarna hantverkaren och den entusiastiska hemmafixaren. Med ett brett sortiment som spänner över flera olika kategorier, är Biltema i Gävle en plats där kvalitet möter prisvärdhet.

 1. Biltema är en välkänd kedja som erbjuder produkter för bilvård, byggprojekt och fritidsaktiviteter.
 2. Varuhuset i Gävle är strategiskt placerat för att tillgodose behoven hos både lokala hantverkare och DIY-entusiaster.
 3. Med ett omfattande sortiment erbjuder Biltema i Gävle allt från verktyg och byggmaterial till fritidsartiklar och bilvårdsprodukter.
 4. Kvalitet och prisvärdhet är centrala begrepp för Biltema, vilket gör det till en populär shoppingdestination.