Biltema

Insynsskydd balkong – Biltema och dess utbud

Behövs ett insynsskydd balkong, Biltema har flera modeller att välja på. Dessutom ges råd och tips på hemsidan kring vad man kan tänka på för att göra balkongen trevligare att vara på.

Insynsskydd balkong och uteplats

Biltema har delat in sina produkter i 9 kategorier både på hemsidan och i dess butiker. Detta med färgkoder som gör det lätt att hitta. Produkter till balkongen hittas inom Fritid och därefter Trädgård.

Företaget var från början helt inriktad på bildelar och biltillbehör men har sedan både vuxit i antalet butiker, omsättning och kategorier.

  • Balkongskydd
    Balkongskydd är enkla skydd som framförallt används för att skydda mot sol och vind. De har öljetter i hörnen och fästes med de medföljande engångs-spännbanden. Varje balkongskydd är 250 gånger 80 cm. Det kan därmed exempelvis fästas i balkongräcket och taket ovanför. Insynsskydden för balkong på Biltema kostar 139 kr st.
  • Sidomarkis
    En sidomarkis är ett effektivt sätt att skapa insynsskydd mot altanen. Dessa monteras fast i panelen på huset och dras sedan ut när den ska användas. Detta på samma sätt som en klassisk takmarkis, men i detta fall dras den alltså i sidled istället för vågrätt.

Fördelen med denna modell är att de både skyddar mot insyn, sol och vind samt gör detta över en större yta. De är 3 meter breda och 1,6 meter höga. Detta insynsskydd kostar på Biltema 999 kr.

Insynsskydd balkong – Biltemas sortiment

Utöver att ha ett mycket stort utbud inom ”hem och hushåll” har E-butiken vuxit kraftigt gällande antalet guider. Vid produktutbudet av ”insynsskydd balkong” Bitema presenterar, finns även tips på hur odling på balkongen ska kunna ske smidigare. Detta exempelvis med guiden ”Odla på balkongen – En grön stadsoas”.

Utbudet insynsskydd och markiser varierar frekvent på Biltema. Här finns information om de insynsskydd för balkong som Biltema har just nu.