Nyheter

Perfekta tillfällen för att bära loungewear från Lenoites

Att bära loungewear är underskattat. Men det är kanske inte så konstigt eftersom många av denna kategori tyvärr är rätt oattraktiva. För även om man vill ha lite sköna kläder på sig ska man inte behöva tvingas att bära gamla slitna plagg. Men om så är fallet och du behöver köpa lite nytt – då är en kimono morgonrock från https://lenoites.se/ ett utmärkt plagg!

En kimono morgonrock kan räknas in i kategorin loungewear. En kimono kan man säga motsvarar den svenska morgonrocken. I Japan, där den kommer från, har den en anrik historia. Där bärs en kimono till exempel vid särskilda tillfällen.

En kimono morgonrock kan bäras såväl kväll som morgon. För visst är det något särskilt att ha en sovmorgon och äta en god frukost i ett sådant plagg. Eller ha en lugn och skön hemmakväll och ha på sig en kimono. Krångligare än så behöver det inte vara!

Fördelar med en kimono morgonrock från Lenoites

En kimono eller morgonrock finns givetvis i olika modeller, utföranden, storlekar och färger. Även materialet skiljer sig åt. En från Lenoites har dock flera fördelar jämfört med andra såsom bland annat:

  • Lyxig känsla En kimono morgonrock från Lenoites är tillverkad i 100% mullbärssiden vilket ger en lyxig känsla när du bär den.
  • Ger rörelsefrihet Kimonon är tillräckligt lång för att inte vara i vägen samtidigt som den inte råkar glida upp och visa för mycket. Den har även både slitsar och breda ärmar. Detta gör det möjligt att ha kvar en god rörelsefrihet. För det finns väl inget värre att känna sig instängd i ett plagg?
  • Band som håller midjan stängd I plagget finns ett smalt innerband. Detta gör att du enkelt kan hålla midjan stängd utan att det påverkar din rörelsefrihet. Snarare känner du säkert att genom detta band kommer du att känna dig säkrare att kimonon inte glider upp.
  • Band som omsluter din kropp Utanpå kimonon finns ett brett vackert band som gör att du smidigt kan knyta det runt dig. Du får därmed en omslutande känsla samtidigt som det fortfarande är elegant och bekvämt.