Nyheter

Biltema varuhus i Uppsala

Biltema Varuhus i Uppsala – En Destination för Gör-det-självare och Bilentusiaster

Biltema har etablerat sig som en av de mest populära destinationerna för gör-det-självare, bilentusiaster och familjer i Uppsala. Med ett brett sortiment som sträcker sig från bilreservdelar till byggmaterial, verktyg, och fritidsartiklar, erbjuder Biltema varuhus allt under ett och samma tak.

Varuhuset i Uppsala är strategiskt placerat för att vara lättillgängligt för både stadens invånare och besökare från omkringliggande områden.

Varuhuset är inte bara en plats för att köpa produkter, utan fungerar också som en mötesplats för likasinnade där kunskap och erfarenheter kan utbytas. Det breda utbudet säkerställer att oavsett projekt eller intresse, kan du hitta det du behöver för att förverkliga dina idéer och projekt.

 • Produktsortiment
  • Bilreservdelar och tillbehör
  • Byggmaterial och verktyg
  • Fritidsartiklar och utrustning
 • Tjänster
  • Montering och installation
  • Rådgivning och support
 • Tillgänglighet
  • Centralt läge i Uppsala
  • God tillgänglighet med bil och kollektivtrafik
Avdelning Produkter Tjänster
Bil Reservdelar, tillbehör, bilvård Montering av bilbatterier, däckbyte
Bygg Verktyg, maskiner, byggmaterial Skärning av trä, färgblandning
Fritid Cyklar, båttillbehör, campingutrustning Service av cyklar, fiskeutrustning

Varuhusets Sortiment och Produkter

Sortimentet hos Biltema i Uppsala är omfattande och inkluderar tusentals artiklar. Oavsett om du letar efter bilreservdelar, cyklar, verktyg, trädgårdsprodukter eller elektronik, kan du räkna med att hitta det du behöver. Varuhuset är särskilt känt för sin höga kvalitet till låga priser, vilket gör det till en favorit bland prismedvetna konsumenter.

Biltema Uppsala – En Mekka för Hemmafixare och Motorfantaster

Biltema i Uppsala har blivit en central punkt för alla som är intresserade av att förbättra sitt hem eller vårda sin bil. Med sitt omfattande utbud och förmånliga priser, lockar varuhuset kunder från hela regionen. Det är inte bara en plats för att handla – det är en plats där likasinnade kan mötas, utbyta idéer och dela med sig av sina projekt.

Förutom att vara enhandelsplats, fungerar Biltema även som enkunskapskälla. Medarbetarna på Biltema Uppsala är kända för sin expertis och sitt engagemang att hjälpa kunderna hitta rätt produkter för sina behov. Oavsett om det gäller att hitta rätt skruv för en hemmareparation eller att ge råd om bilvård, står personalen alltid redo att bistå. Läs mer om Biltema varuhus i Örebro här.

 1. Biltema i Uppsala är en viktig resurs för hemmafixare och bilentusiaster.
 2. Varuhuset erbjuder ett stort och varierat sortiment till konkurrenskraftiga priser.
 3. Platsen fungerar som en mötesplats där kunder kan utbyta erfarenheter och idéer.
 4. Personalen är känd för sin expertis och sitt kundfokus, vilket gör shoppingupplevelsen givande.
 5. Varuhuset är strategiskt placerat för att vara lättillgängligt för invånare och besökare i regionen.

Placering och Tillgänglighet

Biltema Uppsalaär beläget i etthandelsområdesom är lätt att nå med både bil och kollektivtrafik. Det finns gott omparkering, vilket underlättar för kunder som kommer med bil. Dessutom är varuhuset anpassat för att varatillgängligtför personer med funktionsnedsättning. Läs artikeln om ämnet Biltema varuhus i Luleå här.

Varuhusets Öppettider och Flexibilitet

Öppettiderna för Biltema i Uppsala är generösa och inkluderar även kvällar och helger, vilket gör det möjligt för kunder att besöka varuhuset när det passar dem bäst. Under högtider och speciella försäljningsperioder kan öppettiderna vara ännu mer flexibla för att möta kundernas ökade behov.

Online Shopping och Hemleverans

För de som föredrar att handla hemifrån erbjuder Biltema i Uppsala även online shopping med ett brett sortiment tillgängligt på deras hemsida. Med möjligheten till hemleverans eller click and collect, där kunder kan beställa online och hämta varorna i varuhuset, gör Biltema det enkelt för kunder att handla på det sätt som passar dem bäst.
Biltema i Uppsala erbjuder ett brett sortiment av varor för bil, hem och fritid till förmånliga priser.

Hållbarhet och Miljö

Biltema tar hållbarhet och miljöfrågor på allvar och arbetar ständigt med att förbättra sina processer och produkter. Varuhuset i Uppsala är inget undantag och strävar efter att minimera sin miljöpåverkan genom att erbjuda miljövänliga produkter och hantera avfall på ett ansvarsfullt sätt.

Community och Lokalt Engagemang

Biltema är mer än bara ett varuhus; det är en del av Uppsala community. Genom att sponsra lokala evenemang och engagera sig i olika samhällsprojekt, bidrar Biltema till att stärka gemenskapen och stödja det lokala näringslivet.

Slutsats och Framtidsutsikter

Biltema varuhus i Uppsala är en viktig aktör på den lokala marknaden, och dess framtid ser ljus ut. Med en stadig ström av nöjda kunder, planer på att utöka sortimentet och förbättra tjänsterna, kommer Biltema att fortsätta vara en favoritdestination för många år framöver.