Hårklinik i Göteborg – Så blir valet lyckat

Att tappa sitt hår är något många människor, och särskilt män, går igenom under livet. Trots att det är helt naturligt kan det komma med en rad negativa känslor och stress över sitt utseendes förändring. Om man vill kan man välja att göra en hårtransplantation för att få tillbaka det hår man förlorat. Då man letar efter en hårklinik i Göteborg är det viktigaste att man ser till att välja ett företag med mycket erfarenhet. Det finns dessutom en mängd olika metoder för hårtransplantation, och genom att välja en klinik som arbetar med FUE-metoden kan man uppnå bästa resultat.

Så fungerar en hårtransplantation

En hårtransplantation är ett permanent sätt att fylla ut håret på de ställen där det börjat glesna. Transplantationen inleds alltid med en konsultation där man går igenom vilket resultat man önskar uppnå med transplantationen. Enkelt kan man beskriva det som att man tar hårsäckar och omplacerar dessa där man önskar ha mer hårväxt. På så vis kan man uppnå en mer utjämnad hårväxt som uppfattas som naturlig.

FUE-metoden och dess fördelar

Denna metod har revolutionerat hårtransplantationer och används nu av flera hårkliniker i Göteborg. FUE-metoden går till så att man plockar ut en hårsäck i taget och omplacerar denna till en annan del av huvudet. Enheterna som plockas ut är så pass små att läkningsprocessen går snabbt. På detta vis kan man enkelt skapa en mer fyllig hårväxt på mycket kort tid. Några av de största fördelarna med FUE-metoden är:

 • Permanent resultat
 • Snabb läkningsprocess
 • Ser naturligt ut

En personlig frisyr genom hårklinik i Göteborg

Ofta då man bestämt sig för att man vill göra en hårtransplantation och hittat sin hårklinik i Göteborg är man lättad över att processen kan sätta i gång. Man bör dock försöka se hårtransplantationen som en möjlighet att skapa sin unika och personliga frisyr. På många sätt kan man efter en hårtransplantation känna sig ännu mer nöjd med sin hårväxt än innan man börjat tappa hår, just för att man själv får bestämma hur man vill att resultatet ska bli. Genom att lägga tankekraft på detta innan och vara närvarande och engagerad under konsultationen kan man säkerställa bästa möjliga resultat.

Ljusslinga utomhus, Biltemas utbud

Med allt större E-handel i Sverige är det viktigt att som E-butik har en snabb och smidig E-handelslösning. Framförallt är det viktigt att kunden enkelt hittar den produkt som önskas. Nedan visas ett exempel på hur följande produkt hittas – Ljusslinga utomhus, Biltema.

Biltema Onlinehandeln

Biltemas onlinehandel erbjuder bland annat tjänsterna:

 • Skapa inköpslistor
  Ett enkelt sätt att skapa en önskelista till julen, födelsedagen eller som inköpslista inför besöket på varuhuset.
 • Köp och hämta
  Lägg ihop en beställning online. Skicka iväg beställningen och hämta sedan allt på närmaste Biltemavaruhus inom två timmar.
 • Guider
  Ett flertal guider hjälper konsumenterna att välja rätt produkt utifrån behov. Detta med allt från ljusslingor till vedklyvar.

En ljusslinga utomhus Biltema erbjuder

Följande exempel visar hur sökfunktionen på hemsidan fungerar och hur rätt produkt hittas.

 1. Gå till Biltema.se
 2. Skriv ”Ljusslinga” i sökfältet

I detta läge kommer det presenteras passande kategorier och produkter. Bland kategorierna finns Utomhusbelysning och Inomhusbelysning. Välj Utomhusbelysning.

Inom denna kategori finns produkter som solcellslampor, strålkastare, ljusslingor och utomhuslampor. Genom att klicka på ”ljusslinga” visas enbart dessa produkter.

Med denna guidning kan alltså konsumenten både hitta det som eftersöks samt få alternativ på vägen dit. Vid varje produkt finns även information om vilka varuhus som har produkten inne, pris samt en produktbeskrivning.

Vid varje produkt online går det även att ladda hem produktinformation i PDF-format. Det kan vara manualer, instruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Önskas lampor, strålkastare eller ljusslinga utomhus, Biltema har belysning inom de flesta kategorier. Här finns en populär ljusslinga utomhus från Biltema.

Hitta dubbelhäftande tejp, Biltema guidar

Biltema är ett av Sveriges största ”allt i allo”-varuhus. Önskas gul, vit, svart dubbelhäftande tejp, Biltema har både utbudet och guidande artiklar som hjälper konsumenten att hitta rätt.

Biltema i siffror

 • 1963
  Året då Biltema startades. Det registrerade bolaget var ”Handelsbolaget BIL-TEMA”
 • 4000 eller 6000
  Alla varuhus är uppbyggda med samma struktur och är antingen på 4000 kvm eller 6000 kvm.
 • 25 000
  Antalet artiklar är över 25 000
 • 14 miljoner
  Biltemas katalog trycks i ca 14 miljoner exemplar. Den ges ut två gånger per år.

Dubbelhäftande tejp från Biltema

Med fokusområden mot bil, mc, båt och hushåll är det inte oväntat att det finns ett stort utbud av dubbelhäftande tejp att välja på. Dessa kan kategoriseras inom PVC-tejp, Fästkuddar samt klassisk tejp med dubbelhäftande funktion.

PVC-tejp är det som ofta kallas för ”eltejp”. Med andra ord en hållbar och elastisk tejp som kan användas till allt från montering och reparation till elinstallationer.

Hitta rätt dubbelhäftande tejp

Svårt att hitta rätt dubbelhäftande tejp, Biltema hjälper till med en konsumentguide på hemsidan. Exempelvis finns följande frågor:

Vilken yta ska tejpen fästas mot?
Är det exempelvis en ojämn yta krävs det att tejpen är extra följsam.

Ska tejpen användas inne – eller ute?
Solljus, fukt och köld påverkar alla tejpar. Ska den användas utomhus krävs betydligt mer hållbarhet, förutsatt att hållbarheten är avgörande på lång sikt.

Kommer det uppstå höga temperaturer?
Om dubbelhäftande tejp exempelvis ska användas på bildelar är det viktigt att kontrollera om dessa delar kommer få en hög temperatur. I annat fall är risken att fel tejp används och att den smälter när bilen används.

Mer hjälp om dubbelhäftande tejp, Biltema har en guide på hemsidan och frågor kan även ställas till personalen i butikerna. Här finns en populär dubbelhäftande tejp Biltema säljer.

Köpa den led ramp Biltema erbjuder

Biltema grundades 1963 och har sedan dess vuxit mycket kraftigt. Det lilla enmansbolaget består idag av över 130 butiker över stora delar av Norden. Från spade till led ramp, Biltema har över 25 000 produkter i sitt utbud och visar tydligt behovet av en one-stop-shop inom bil, hushåll och bygg.

Biltema – Sedan 1963

När Sten Åke Lindholm grundade Biltema var det en mindre verksamhet hemma i källaren. Han byggde upp en klassisk postorderverksamhet med fokus på biltillbehör. Tretton år senare hade omsättningen vuxit så mycket att han valde att flytta Bil-tema till större lokaler, i Linköping. Företaget hade då en omsättning på 25 miljoner.

År 1983 öppnades det andra varuhuset. Denna gång i Norge. Idag finns det Biltemabutiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland, flest i Sverige.

Utbudet LED-ramp från Biltema

Precis som namnet anger var det primärt biltillbehör i början. Det är även en av varuhusets största kategorier där ledramper, avgasrör, dekaler, skruvar och tillbehör finns tillgängligt. På hemsidan, och i varuhusen, kategoriseras produkterna efter ca 10 kategorier. Dessa är sin tur markerade med olika färger. Exempelvis är Bil och MC mörkblå. Allt för att det ska vara enkelt för besökarna att hitta rätt.

Fotbollar, vattenkannor, ljusslingor, leksaker, ett bilbatteri eller led ramp, Biltema har verkligen utökat sitt utbud sedan de första åren.

Detta är en populär LED-ramp Biltema säljer.

Köpa dränkbar pump, Biltema tipsar

Svårt att välja? Välj dränkbar pump – Biltema vägleder med deras guide.

Biltema – Guider för dränkbar pump

Biltema har ett utbud på över 25 000 produkter inom bland annat kategorierna Bil/MC, Båt, Hem, Bygg och Fritid. Utöver ett stort utbud av produkter erbjuder även Biltema:

 • Guider
  Dränkbara pumpar, Biltema kan guida dig till rätt val – i likhet med en rad andra produktguider som nås via hemsidan.
 • Köp online – hämta i butik
  Biltema erbjuder smidig E-handel där kunderna beställer online och hämtar i närmaste butik. Finns produkterna i butiken kan de hämtas inom två timmar efter att beställningen lagts.
 • Biltemakatalogen
  En uppskattad katalog som kommer ut två gånger per år.

Dränkbar pump -Biltema

I Biltemas guide kring att välja trädgårdspump nämns exempelvis följande punkter att ta ställning till:

 • Rent eller smutsigt vatten
  Beroende på om vattnet är rent eller inte kan olika dränkbara pumpar väljas. En del är enbart konstruerade för att kunna pumpa rent vatten och har därmed inte filter eller andra reningsfunktioner.
 • Höjdnivå
  Ska vattnet pumpas ur en pool och ut till närliggande markområde? Eller ska vattnet pumpas från sjön upp till bastun? Det är en stor skillnad i höjdskillnaden och därmed hur kraftig pumpen behöver vara.
 • Hastigheten
  Hur många liter kan den pumpa per timme? Vanligtvis anges flödeshastigheten i detta mått men i vissa fall förekommer andra alternativ. Kom ihåg att detta flöde är mätt precis vid den dränkbara pumpen och inte med en slang påkopplad.
 • Dränkbar pump – eller ytpump?
  Det är inte alltid som pumpen måste läggas ner i vattnet. Kanske räcker det med en så kallad ytpump?

Är det dags att köpa dränkbar pump, Biltema har guiden som hjälper till rätt köpbeslut. På denna sida finns en dränkbar pump från Biltema.

Insynsskydd balkong – Biltema och dess utbud

Behövs ett insynsskydd balkong, Biltema har flera modeller att välja på. Dessutom ges råd och tips på hemsidan kring vad man kan tänka på för att göra balkongen trevligare att vara på.

Insynsskydd balkong och uteplats

Biltema har delat in sina produkter i 9 kategorier både på hemsidan och i dess butiker. Detta med färgkoder som gör det lätt att hitta. Produkter till balkongen hittas inom Fritid och därefter Trädgård.

Företaget var från början helt inriktad på bildelar och biltillbehör men har sedan både vuxit i antalet butiker, omsättning och kategorier.

 • Balkongskydd
  Balkongskydd är enkla skydd som framförallt används för att skydda mot sol och vind. De har öljetter i hörnen och fästes med de medföljande engångs-spännbanden. Varje balkongskydd är 250 gånger 80 cm. Det kan därmed exempelvis fästas i balkongräcket och taket ovanför. Insynsskydden för balkong på Biltema kostar 139 kr st.
 • Sidomarkis
  En sidomarkis är ett effektivt sätt att skapa insynsskydd mot altanen. Dessa monteras fast i panelen på huset och dras sedan ut när den ska användas. Detta på samma sätt som en klassisk takmarkis, men i detta fall dras den alltså i sidled istället för vågrätt.

Fördelen med denna modell är att de både skyddar mot insyn, sol och vind samt gör detta över en större yta. De är 3 meter breda och 1,6 meter höga. Detta insynsskydd kostar på Biltema 999 kr.

Insynsskydd balkong – Biltemas sortiment

Utöver att ha ett mycket stort utbud inom ”hem och hushåll” har E-butiken vuxit kraftigt gällande antalet guider. Vid produktutbudet av ”insynsskydd balkong” Bitema presenterar, finns även tips på hur odling på balkongen ska kunna ske smidigare. Detta exempelvis med guiden ”Odla på balkongen – En grön stadsoas”.

Utbudet insynsskydd och markiser varierar frekvent på Biltema. Här finns information om de insynsskydd för balkong som Biltema har just nu.

Fontän Solcell, Biltema utbud och pris

När Biltema lanserades 1963 var fokus enbart på biltillbehör som förenklade bilägandet. Idag är utbudet betydligt större och en kategori som vuxit kraftigt är produkter inom solceller och dess funktion. Strålkastare, estetisk belysning, fontän solcell, Biltema har det mesta inom området.

Biltema – från solceller till fritid

Biltema är en av Sveriges större kedjor gällande biltillbehör och hushållsprodukter. Butikskedjan har över 25 000 produkter som säljs via över 130 butiker över hela Norden. Namnet visar att kedjan i början hade fokus på bilprodukter. Det är fortfarande den största kategorin men idag omfattar även Biltema exempelvis:

 • Fritid
 • Cykel
 • Båt
 • Bygg
 • Kemikalier
 • Teknik
 • Onlinehandel

Utöver butiker erbjuds handel online. Vid varje produkt går det att se vilka varuhus som har produkten hemma och genom att lägga beställning online kan dessa produkter sedan hämtas i vald butik inom 2 timmar.

Biltemas utbud för solcellsprodukter

Solcellsprodukter ökar generellt i samhället och därmed även gällande utbud hos Biltema. De tre kategorier av produkter inom detta område är Lyktor, Solcellslampor och Solcellsbelysning. Exempel på produkter är

Solceller Paneler – Biltema är känt för att ha ett stort utbud av tekniska tillbehör till både hus, husvagn och husbil. Därmed är det inte oväntat att det finns ett flertal portabla solcellspaneler. Dessa kan exempelvis monteras på taket på husbilen eller på sidan av sommarstugan.

Solcell Lampa – Biltema har både strålkastare samt mindre lampor som förväntas användas inomhus efter att de laddats upp. Med ny teknik blir användningsområdet allt större. I början var det nästan enbart solcellslampor för trädgården (för estetiska inslag) i utbudet.

Fontän Solcell – Biltema har en mindre fontän som drivs med solceller. Tack vare detta kan den placeras var som helst i trädgården utan att någon ström krävs. Eftersom energin som skapas via dessa mindre solcellsplattor är liten är även dessa fontäner relativt små.

Här finns alla produkter inom kategorin fontän solcell Biltema erbjuder.

Bättre självförtroende – med snygga underkläder

Det är inte ovanligt att känna ett ökat självförtroende när man själv känner sig snygg. Det kan vara när man klätt upp sig lite extra inför en fest eller liknande eller kanske när man förnyat garderoben med plagg man tycker om lite extra mycket. Samma effekt kan man faktiskt få även av att bära sexiga underkläder, även om ingen annan ser dom. Den som ska ge sig ut för att shoppa nytt kan alltså ha nytta av att ta ett varv på underklädsavdelningen också – testa själv och märk effekten.

Bättre självförtroende när man känner sig snygg

Det finns kanske förvisso ingen vetenskaplig forskning inom området men visst är det så att man får lite bättre självförtroende när man känner sig snygg? Ibland kanske det räcker att piffa till sig lite medan man andra gånger väljer att köpa nya kläder och annat för att känns sig riktigt på topp.

Även om skönhet kommer inifrån, och alla är fina på sitt eget sätt precis som dom är, så skadar det ju inte att ibland göra det där lilla extra – för sin egen skull. Om man väljer en riktigt snygg outfit, har lagt på lite smink och fixat håret – men valt ett par urtvättade gamla underkläder så kanske inte känslan blir helt rätt ändå.

Genom att unna sig ett par sexiga underkläder underst blir känslan en annan, även om man som sagt bara vet om det själv.

Sexiga underkläder – vad är det egentligen?

Underkläder är en liten men ändå stor kategori och man kan fundera på vad som egentligen räknas som sexiga underkläder. Givetvis beror det på vad man själv tycker och vad man känner sig bekväm i och det är viktigt att utgå från det för att få den där rätta känslan.

Väljer man sexiga underkläder utifrån vad andra tycker men som man kanske inte gillar själv blir det helt fel och man ska självklart inte gå runt i något som man inte känner sig bekväm i.

Man behöver heller inte byta ut alla sina underkläder men det kan vara uppfriskande att ha ett eller två set med sexiga underkläder att bära vid speciella tillfällen. Tycker man att det känns för mycket med sexiga underkläder kan man välja något man tycker är vackert och kanske bara i andra material än vad man brukar bära. Även små detaljer kan göra stor skillnad och man kan leta efter underkläder med till exempel:

 • Strass
 • Spetsdetaljer

Presenttips på leksaker till olika åldrar

De flesta har nog upplevt att kan vara riktigt svårt att hitta på en bra present! För att minska på stressen som det innebär att leta efter en bra gåva finns det som tur är hjälp att få: presenttips för leksaker. Genom att filtrera utifrån mottagarens ålder eller utifrån budget kan guiden presentera några förslag som kan bli uppskattade överraskningar.

Tillfällen då presenttips kan underlätta

Att ge bort prylar är ofta väldigt uppskattat, men en del — såväl föräldrar som barn — uppskattar hellre att få spendera tid och hitta på något kul med nära och kära. Eller varför inte delta i barnets utbildning i ekonomi genom att bidra till sparbössan så att hen själv får spendera pengarna på det hen vill. Men det finns trots allt tillfällen då det är lämpligt med en present, och det är många dagar i ett barns liv som firas stort, från dop till student. Däremellan kommer ett antal födelsedagskalas, jular, och kanske en och annan fin bedrift som uppmärksammas. För att slippa lägga massor av tid på att gå i affärer är ett tips att använda presenttips på leksaker och prylar.

Fyra sätt att använda presenttips på leksaker

 • Öka chanserna att lyckas med gåvan genom att använda presenttips, samtidigt som det blir en överraskning för både barn och föräldrar vad presenten ska bli. Detta är något som ofta uppskattas väldigt mycket! Om det trots allt skulle bli tokigt är det bra att försäkra sig om att det finns retur- och bytesrätt.
 • Välj att sortera presenttipsen utifrån barnets ålder, vilket är väldigt användbart för den som inte har barn i exakt samma ålder — det är svårt att hålla reda på vad som passar för vilken tid i ett barns liv. Även om alla barn inte har exakt samma utveckling stämmer guiderna för de allra flesta.
 • För barn med ett särskilt intresse finns även leksaks-kit utifrån teman som brukar bli mycket uppskattade. Dessa är allt ifrån populära figurer till yrken som polis, artist, m.fl.
 • Ta fram tips på gåvor utifrån tillfället som ska firas, som t.ex. dop, födelsedag, skolstart osv. Då kommer förslag på populära presenter till den stora dagen som är noga utvalda och uppskattas av de allra flesta.

Fakta om next generation

Lär dig mer om Satisfyer pro 2 next generation – den unika luftrycksvibratorn.

 • Kroppskontakt – Silikon
  De delar på Satisfyer pro 2 next generation som är i kroppskontakt är tillverkade av medicinskt silikon. Däremot är detta en så kallad lufttrycksvibrator vilket innebär att stimulering sker med lufttryck och vacuum. För att kunna uppnå vacuum behöver däremot kroppskontakt ske med munstycket. Att det är av silikon är även positivt utifrån att detta material är extra lätt att hålla rent.
 • Vattentålig – IPX7
  Att Satisfyer pro 2 är vattentålig innebär att den kan användas i duschen om så önskas. Att välja en vattentålig modell är för vissa kvinnor helt avgörande.
 • Tystgående – eller?
  I marknadsföring och produktbeskrivning anges att Satisfyer pro 2 next generation är tystgående. Men en recension på Dildolistan anger annat… En av de punkter som drar ner totalbetyget i deras recension är nämligen att den upplevs ha för hög volym.
 • Uppladdningsbar – Smidigt!
  En lufttrycksvibrator bör vara uppladdningsbar. Det är nästan ett måste för att flexibel njutning ska kunna uppnås. Laddningen tar 1,5 timme vilket är nivå med andra modeller. Däremot krävs 8 timmars laddning inför första gången den förväntas användas.
 • Intensitetsnivåer – 11 st
  Det är viktigt med flera olika intensitetsnivåer för att en vibrator ska ge komplett njutning. Satisfyer pro 2 next generation har 11 nivåer.
 • 6/10 i recension på Dildolistan
  Dildolistan.se Satisfyer pro 2 next generation 6 poäng av 10. De sammanfattar med att modellen är mycket prisvärd och att unik njutning utlovas. Samtidigt anger de att det finns betydligt bättre vibratorer – men då krävs även att en betydligt större summa betalas.

Satisfyer pro 2 next generation går att köpa för knappt 300 kr vilket är orsaken till att den benämns som ”mycket prisvärd”. Andra fördelar som nämns är att den är ergonomisk, lätt att hålla ren tack vare silikon samt att den kan användas i duschen. Det som drar ner slutbetyget hos Dildolistan är att handtaget är lite ”för enkelt” och kan vara lite plastigt. Dessutom att det finns bättre modeller. Sammantaget ges däremot ett medelhögt betyg.

Vad är unikt med Satisfyer pro 2 next generation?

Det som främst är unikt med Satisfyer pro 2 next generation är Satisfyer Airpulse-tekniken. Det är en teknik som företaget bakom vibratorn har utvecklat och som i korthet innebär att pulserande luftströmmar stimulerar klitoris. Med munstycket skapas ett vacuum och med intensiva tryckvågor skapas sedan en unik stimulering.