Biltema

Fontän Solcell, Biltema utbud och pris

När Biltema lanserades 1963 var fokus enbart på biltillbehör som förenklade bilägandet. Idag är utbudet betydligt större och en kategori som vuxit kraftigt är produkter inom solceller och dess funktion. Strålkastare, estetisk belysning, fontän solcell, Biltema har det mesta inom området.

Biltema – från solceller till fritid

Biltema är en av Sveriges större kedjor gällande biltillbehör och hushållsprodukter. Butikskedjan har över 25 000 produkter som säljs via över 130 butiker över hela Norden. Namnet visar att kedjan i början hade fokus på bilprodukter. Det är fortfarande den största kategorin men idag omfattar även Biltema exempelvis:

  • Fritid
  • Cykel
  • Båt
  • Bygg
  • Kemikalier
  • Teknik
  • Onlinehandel

Utöver butiker erbjuds handel online. Vid varje produkt går det att se vilka varuhus som har produkten hemma och genom att lägga beställning online kan dessa produkter sedan hämtas i vald butik inom 2 timmar.

Biltemas utbud för solcellsprodukter

Solcellsprodukter ökar generellt i samhället och därmed även gällande utbud hos Biltema. De tre kategorier av produkter inom detta område är Lyktor, Solcellslampor och Solcellsbelysning. Exempel på produkter är

Solceller Paneler – Biltema är känt för att ha ett stort utbud av tekniska tillbehör till både hus, husvagn och husbil. Därmed är det inte oväntat att det finns ett flertal portabla solcellspaneler. Dessa kan exempelvis monteras på taket på husbilen eller på sidan av sommarstugan.

Solcell Lampa – Biltema har både strålkastare samt mindre lampor som förväntas användas inomhus efter att de laddats upp. Med ny teknik blir användningsområdet allt större. I början var det nästan enbart solcellslampor för trädgården (för estetiska inslag) i utbudet.

Fontän Solcell – Biltema har en mindre fontän som drivs med solceller. Tack vare detta kan den placeras var som helst i trädgården utan att någon ström krävs. Eftersom energin som skapas via dessa mindre solcellsplattor är liten är även dessa fontäner relativt små.

Här finns alla produkter inom kategorin fontän solcell Biltema erbjuder.