Vinkelslip

KIMO 20V sladdlös vinkelslip

KIMO 20 V sladdlösa vinkelslip kan imponera på även de mest märktrogna gör-det-självare som finns där ute. Mellan dess 20-volts litiumjonbatteri, dess topphastighet på 9 000 varv per minut och det fullt utrustade kitet (som innehåller slip-, skär- och slipskivor på 4,5 tum) har den precis allt som behövs för att börja slipa.

Jag hade inga höga förväntningar på KIMO, men den överraskade mig verkligen. För det första hade denna vinkelslip den bästa långsamma startmekanismen av alla modeller vi testade – och inte för att den saknar kraft; den är faktiskt i nivå med Makitas och DeWalts sladdlösa modeller. Mellan det överkomliga priset och det laddade tillbehörskitet blev vi överväldigade innan vi ens laddade batteriet. Vårt enda bekymmer är att den är från en mindre känd tillverkare, så det finns lite av en okändhet när det gäller märket och kundtjänst.

KIMO 20V Produktspecifikationer

Skivstorlek: 4,5 tum
RPMs: 9,000
Strömkälla: 20-volts litiumjonbatteri

Fördelar med KIMO 20V

Fullt utrustad kit
Mycket kraft
Överkomligt pris
Fantastisk långsam start

Nackdelar med KIMO 20V

Mindre känt varumärke och kundtjänst

Kimo 20v borstlös sladdlös vinkelslip

Som sladdlös vinkelslip har Kimo en högre kapacitet att användas som vinkelslip. De kraftfulla kimotools grundades för 25 år sedan, och verktygens färdiga kraftmekanism gör det mycket bekvämare för alla konsumenter.

Flera problem uppstår när man arbetar med en vinkelslip med sladd. När du inte befinner dig mellan elkontakten så måste du väl behöva en sladdlös enhet för att göra jobbet? Ibland kräver ett trångt eller överbelastat område ett verktyg som är batteridrivet. Så att välja en sladdlös vinkelslip är otvivelaktigt ett smart val.

Kimo-vinkelslipen ger dig en bekväm och kraftfull prestanda med sitt inbyggda 4Ah litiumjonbatteri och den 21 volts sladdlösa kraften underlättar ditt arbete. Enheten kan producera 80 watt elektricitet för att rotera bladet. Men överbelastat område eller långt borta från elnätet kan du helt enkelt ladda batteriet och kunna arbeta en längre period med det långvariga batteriet.

Både prestandan och den kraftfulla motorn kan ge dig den bästa användbarheten och enheten kan vara en av de värdaste sladdlösa vinkelsliparna du måste ha.

Högre effektivitet

Vinkelslipen kan skapa högst obelastad 9000 RPM rotationshastighet. Med hastigheten kan du utföra alla arbeten som skärning till slipning och allt viktigt dekorativt arbete i hemmet. Den ergonomiska greppdesignen och det enkla manövreringssystemet gör enheten superanvändbar för alla typer av användning.

Du kan hantera enheten i både höger och vänster hand. Eftersom dess gummerade handtag med 2 positioner hjälper till att bibehålla drivkraften under arbetet.

När du arbetar med enheten måste skydd av handen behövas. Eftersom du kan använda handhandskar under arbetet. Enheten har också gjutna skyddshjulskydd av metall för att skydda din hand och hålla dig borta från metallglitter.

Metallskyddet är tillräckligt hårt för att skydda mot snabba gnistor och skräp under arbetet. Förutom skyddsskyddet gör låsknappen och det elektriska bromssystemet enheten super säker under användning. Det hjälper dig också att inte skära slipmedel och gör jobbet noggrant utfört.

Borstlös motor

Enhetens främsta egenskap är den inbyggda borstlösa motorn. Många vinkelslipmotorer med sladd är inte tillverkade med en borstlös motor. Därför skapar motorn ett extremt ljud under arbetet även om skär- och slipljudet blandas med varandra, men den borstlösa motorn har en annan synvinkel.

Motorn är tillverkad av helt koppar med en förstklassig magnetstruktur som hjälper arbetet smidigare och snabbare. För alla typer av jobb, särskilt för gör-det-självare eller passionerade småskaliga byggare, ökar deras njutning med nästan 54 % längre drifttid än någon vanlig vinkelslip.

Den sladdlösa vinkelslipen från kimo producerar mindre buller under arbetet. Men när du arbetar med att skära eller slipa metall eller något annat kommer ljudet att dölja dig. Den borstlösa motorn ger dig extra tid för att göra jobbet och optimerade batteritiden för en längre period för all slags användning.

Effektiv batteriprestanda/KIMO Li-ion-teknik

Kimo-industrin arbetar tekniskt för sina verktygs batteritid sedan starten av företaget. De arbetar för litiumjonbatterier för att öka livslängden och kraften och energin i deras enhet.

De garanterar också sin batterilivslängd för 1000X laddningscykeltid och sedan uttrycker de sin åsikt om deras kraftfulla batterilivslängd. Om du har några tvivel om deras batteri och döende celler problem hänvisar de också i termer av fullbordan av deras arbete på Li-ion teknik i braoadspect.

Batteriet på 4,0 amperetimmar (Ah) är uppladdningsbart inom 1 timme och kan fungera längre än den tredubbla tiden. Det innebär att efter full laddning kan du köra det i 3X tid. Den ultrasnabba laddningskapaciteten gör också att enheten toppar med spect. Om batteriet inte skulle stödja en snabbladdare kommer arbetsupplevelsen att sjunka och behöver tillräckligt med tid för att ladda upp. Så upplevelsen påverkar enheten dåligt.

Men snabbladdningskompatibiliteten och 6000 mah-batteriet utförde superrealistiskt under arbetet. Därför behöver du inte oroa dig för deras snabba chagrin och batteritid.