Inredning

Espressogear – av kaffeälskare – för kaffeälskare

Espresso Gear (espressogear.se) är ett företag från Sverige, närmare bestämt Göteborg, som har funnits sedan 1999. Företaget grundades av Lars Wallin, som från början bara var en sann kaffeälskare och hade kaffet och dess värld som hobby, men där hobbyn senare utvecklades till en verksamhet.

Idag arbetar företaget både med att uppfinna, designa och producera olika produkter inom specialkaffe och på hemsidan, espressogear.se, kan alla kaffeälskare ta del av utbudet.

Om företaget

Espresso Gear är som sagt ett svenskt företag med säte i Göteborg, grundat av kaffeälskaren Lars Wallin. Det hela började som en hobby, mynnade ut i en affärsidé och slutade som företag. Idag finns inte bara företaget utan även det egna märket med samma namn och en av framtidsvisionerna är att detta ska växa sig större inom kaffevärlden.

Märkets och företagets första egna produkt var en så kallad tamper. En sådan används för att jämna till och packa kaffet i filtret när det ska tillredas en klassisk espresso. Intresset för denna blev stort inom branschen och efter påtryckningar om försäljning av produkten så började ett helt nytt kapitel för företaget.

Hemsidan espressogear.se

På espressogear.se finns en nätbutik där företaget säljer alltifrån espresso, – och kaffemaskiner till roliga accessoarer där allt från affischer till kepsar kan hittas. Under kategorin kaffemaskiner hittas många olika modeller i blandade prisklasser och sådana som passar för hemmabruk och sådana som passar i till exempel ett café. Under kategorin ”Gear” hittas verktyg och tillbehör, så som tampers, tampermattor, vågar och vattenkokare. Kort och gott det mesta som kan behövas för att kunna tillreda en perfekt kopp rykande kaffe.

På hemsidan espressogear.se går det även att hitta koppar och muggar i många olika modeller. Det finns bland annat praktiska take a way muggar som är perfekta att hälla kaffet i när man är på språng. Det finns även elektriska koppar, som håller kaffet varmt på ett lite annorlunda sätt, samt även helt vanliga koppar och muggar att avnjuta sitt kaffe i.

Espresso Gear på sociala medier

För den som är intresserad av företaget finns spännande info att hitta på hemsidan espressogear.se men företaget finns även på sociala medier under följande namn:

  • Instagram – espressogear
  • Facebook – Espresso Gear
  • Twitter – @espressogear
  • YouTube – Espresso Gear

För den som vill kontakta företaget finns möjlighet via sociala medier – eller genom kontaktuppgifterna som finns att hitta på hemsidan espressogear.se.