Biltema

Köpa den led ramp Biltema erbjuder

Biltema grundades 1963 och har sedan dess vuxit mycket kraftigt. Det lilla enmansbolaget består idag av över 130 butiker över stora delar av Norden. Från spade till led ramp, Biltema har över 25 000 produkter i sitt utbud och visar tydligt behovet av en one-stop-shop inom bil, hushåll och bygg.

Biltema – Sedan 1963

När Sten Åke Lindholm grundade Biltema var det en mindre verksamhet hemma i källaren. Han byggde upp en klassisk postorderverksamhet med fokus på biltillbehör. Tretton år senare hade omsättningen vuxit så mycket att han valde att flytta Bil-tema till större lokaler, i Linköping. Företaget hade då en omsättning på 25 miljoner.

År 1983 öppnades det andra varuhuset. Denna gång i Norge. Idag finns det Biltemabutiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland, flest i Sverige.

Utbudet LED-ramp från Biltema

Precis som namnet anger var det primärt biltillbehör i början. Det är även en av varuhusets största kategorier där ledramper, avgasrör, dekaler, skruvar och tillbehör finns tillgängligt. På hemsidan, och i varuhusen, kategoriseras produkterna efter ca 10 kategorier. Dessa är sin tur markerade med olika färger. Exempelvis är Bil och MC mörkblå. Allt för att det ska vara enkelt för besökarna att hitta rätt.

Fotbollar, vattenkannor, ljusslingor, leksaker, ett bilbatteri eller led ramp, Biltema har verkligen utökat sitt utbud sedan de första åren.

Detta är en populär LED-ramp Biltema säljer.