Biltema

Köpa dränkbar pump, Biltema tipsar

Svårt att välja? Välj dränkbar pump – Biltema vägleder med deras guide.

Biltema – Guider för dränkbar pump

Biltema har ett utbud på över 25 000 produkter inom bland annat kategorierna Bil/MC, Båt, Hem, Bygg och Fritid. Utöver ett stort utbud av produkter erbjuder även Biltema:

 • Guider
  Dränkbara pumpar, Biltema kan guida dig till rätt val – i likhet med en rad andra produktguider som nås via hemsidan.
 • Köp online – hämta i butik
  Biltema erbjuder smidig E-handel där kunderna beställer online och hämtar i närmaste butik. Finns produkterna i butiken kan de hämtas inom två timmar efter att beställningen lagts.
 • Biltemakatalogen
  En uppskattad katalog som kommer ut två gånger per år.

Dränkbar pump -Biltema

I Biltemas guide kring att välja trädgårdspump nämns exempelvis följande punkter att ta ställning till:

 • Rent eller smutsigt vatten
  Beroende på om vattnet är rent eller inte kan olika dränkbara pumpar väljas. En del är enbart konstruerade för att kunna pumpa rent vatten och har därmed inte filter eller andra reningsfunktioner.
 • Höjdnivå
  Ska vattnet pumpas ur en pool och ut till närliggande markområde? Eller ska vattnet pumpas från sjön upp till bastun? Det är en stor skillnad i höjdskillnaden och därmed hur kraftig pumpen behöver vara.
 • Hastigheten
  Hur många liter kan den pumpa per timme? Vanligtvis anges flödeshastigheten i detta mått men i vissa fall förekommer andra alternativ. Kom ihåg att detta flöde är mätt precis vid den dränkbara pumpen och inte med en slang påkopplad.
 • Dränkbar pump – eller ytpump?
  Det är inte alltid som pumpen måste läggas ner i vattnet. Kanske räcker det med en så kallad ytpump?

Är det dags att köpa dränkbar pump, Biltema har guiden som hjälper till rätt köpbeslut. På denna sida finns en dränkbar pump från Biltema.