Shopping

Hitta snygga hårdrocksmerch och T-shirts hos Rockzone

Rockzone är ett företag som funnits sedan 1992 och erbjuder dig som kund ett stort utbud av officiella t-shirtar och merch inom hårdrock. Genom snabba och säkra leveranser slipper du dessutom vänta särskilt länge på dina prylar och kan vara trygg i processen. Företaget säljer till både privatpersoner såväl som till företag. Kunderna befinner sig främst inom Skandinavien så det är ett stort upptagningsområde som företaget har.

Detta kan du köpa hos Rockzone

Rockzone har idag ett brett utbud av T-shirtar och merch inom hårdrockens underbar värld. Företaget har faktiskt ett av Skandinaviens största hårdrocksutbud där försäljningen sker via internet.

De säljer till exempel varor såsom:

  • Kläder som exempelvis T-shirts, jackor, byxor, strumpor och shorts. Detta unkluderar även kläder för barn.
  • Accessoarer som bälten, handskar, smycken, plånböcker och väskor.
  • Knappar och pins. Knappar och pins är väl ett måste på till exempel västen, på väskan eller på något annat kreativt ställe. Eftersom Rockzone har ett stort utbud hittar du här band eller personer som just du vill ha som exempelvis badges med Bob Marley eller en pin med Iron Maiden.
  • Kalendrar. En kalender är ju perfekt att skriva upp saker i såsom viktiga skivsläpp eller konserter, eller helt enkelt när du ska gå till tandläkaren. Här hittar du olika kalendrar med hårdrocksband som passar just dig.
  • Muggar och glas. I denna kategori hittar du olika sorters muggar och glas. Du finner allt från Alice Cooper, Metallica, Behemoth till Emperor, Beatles och Pantera. Perfekt att köpa in några stycken och variera med under dagen.
  • Nyckelringar och band. Även här hittar du en mängd olika nyckelringar och nyckelband med till exempel AC/DC, Black Sabbath, Volbeat och Meshuggah.
  • Action- och samlarfigurer. Kiss, Lemmy från Motörhead, Elvis Presley och Iggy Pop är några av de figurer som du kan köpa hos Rockzone.
  • Spel och pussel. Judas Priest, Kiss, Motörhead och Megadeth är några av de band som du kan lägga som pussel. Eller utmana dina vänner eller familj på Monopol i sann Rolling Stones-anda. Eller varför inte resa genom historien och strider med Sabatons “A Battle Through History Board Game”!