Shopping

Costco heminredning

Costco Wholesale Corporation är en multinationell organisation som driver stora detaljhandelsbutiker med enbart medlemskap. År 2020 kommer det att vara den femte största detaljhandlaren i världen. Dess specialvaror inkluderar ekologiska livsmedel, vin och nötkött av hög kvalitet.

Butiken är den största återförsäljaren i världen av rotisseriekyckling och ekologiska livsmedel. I juni 2017 uppges Costco sysselsätta över 330 000 personer världen över. I juni 2017 hade Costco mer än en miljon medlemmar, med en genomsnittlig medlemsålder på 49 år.

Företaget har lager på sex kontinenter och mer än 150 försäljningsställen. Med mindre än två miljoner anställda är Costco det enda företag som nått 3 miljarder dollar i försäljning på mindre än sex år. Företagets snabba tillväxt har uppmärksammats av Fortune och kom med på deras lista över de mest inkomstbringande företagen 2014. År 2008 rankade det amerikanska kundnöjdhetsindexet företaget som nummer ett inom detaljhandeln i divisionen för detaljhandelsbranschen. En dokumentärfilm om företaget hade premiär på CNBC 2012.

Den lagerkedja som drivs av Costco Wholesale Corporation har medlemslager i 38 stater. Den sysselsätter cirka 78 000 amerikaner och har även 63 anläggningar i Kanada, 23 i Mexiko, 15 i Storbritannien och 12 i Asien. Costco har sammanlagt hundratals anläggningar runt om i världen. Costco är också hemvist för några av de mest unika och exklusiva varumärkena och produkterna. Företaget är känt för att erbjuda priser som ofta är lägre än detaljhandelspriserna.

Costco heminredning

För tusentals produkter för hemförbättring är Costco rätt ställe att gå till. Oavsett om du ska renovera ditt kök eller badrum, lägga till ett nytt tak eller solpaneler finns det en Costco-produkt för hemförbättring som uppfyller dina behov och din budget. Du kommer att kunna hitta tusentals artiklar för mindre pengar på Costco, inklusive anpassade HVAC-system. Costco erbjuder också högkvalitativa garageportar, hängrännor och solpaneler.

Sam’s Club erbjuder också ombyggnadstjänster, bland annat omläggning av badkar och altandörrar. Trots detta har Costco ingen egen intern ombyggnadsavdelning. Istället samarbetar man med entreprenörer som är anslutna till nationella varumärken och erbjuder dem rabatter för sina tjänster. Entreprenörerna säljer inte direkt i lagerlokalerna, men de erbjuder gratis hembesök. Om du har ett särskilt projekt i åtanke kan du alltid anlita en inredningsarkitekt eller en generalentreprenör för att installera en ny bänkskiva.

Costco lån för hemförbättring – hur du hittar den bästa räntan

När det gäller costco home improvement loans kan du vara lugn i vetskapen om att företaget samarbetar med en liten grupp långivare. Även om Costco noggrant granskar varje långivare i sitt program bör du ändå göra din egen due diligence innan du bestämmer dig för en. Det är smart att ta sig tid att jämföra räntor och avgifter samt vilken typ av lån som passar bäst för dina behov. Nedan finns några tips som hjälper dig att hitta det bästa lånet för hemförbättring till den bästa räntan.

Först och främst bör du ta hänsyn till din kreditvärdighet. Om du inte har råd med en stor handpenning kanske du inte har råd med kostnaden för ett bolån med den DTI som du har. Om du har dålig kreditvärdighet kan du försöka höja den innan du ansöker. För låntagare med låg kreditvärdighet är detta ett utmärkt alternativ. Du kan också överväga att använda Costcos lånejämförelsemaskin för att se vilken typ av hemförbättringslån du kan kvalificera dig för.

För det andra kanske du undrar vilken typ av ränta Costco erbjuder. Du kan få ett lån genom CrossCountry Mortgage, en privatlånegivare som erbjuder särskilda räntor och avgifter. CrossCountry Mortgage erbjuder också en begränsad utlåningsavgift, vilket kan spara pengar. Räntorna är dock inte lika låga som de som erbjuds via andra långivare. Det är viktigt att komma ihåg att det fortfarande finns flera andra lånealternativ tillgängliga för Costco-medlemmar.

Costco Home Improvement Helpline

Costco har en mängd olika kundtjänster för att besvara dina frågor om hemförbättringar. Hjälplinjen för hemförbättringar är tillgänglig sju dagar i veckan från 05:00 till 22:00, måndag till fredag. Under kontorstid erbjuder företaget conciergetjänster och resecentrum. Kunderna kan också nå företagets avdelning för hemförbättringar per telefon, måndag till fredag kl. 05.00-19.00 och lördag och söndag kl. 08.00-17.00.

Användbar referens