Shopping

Beställa studentskylt

Studenten är för många en väldigt stor dag i livet. På något sätt symboliserar studenten klivet ut i vuxenlivet. Det är nu man antingen reser iväg utomlands, börjar jobba eller studerar vidare på högskola och universitet. Kanske vet du exakt vad du ska göra? Eller så kanske du behöver fundera lite. Innan det är dags för det valet är det något väldigt roligt som väntar, studentfirandet. Inför studenten finns det en hel del saker att ta tag i och fixa, till exempel behöver du (om du vill) beställa studentmössa, kläder och plakat. En studentskylt är ett kul sätt att få visa hur man såg ut som liten eftersom man nu blivit stor. Vanligtvis väljer man just humoristiska foton på sig själv som barn, men även söta och gulliga bilder är vanliga. Du kan beställa studentskylt på nätet hos flertalet företag. Se till att vara ute i god tid så att du verkligen får hem skylten i tid.

Kläder och accessoarer för student

Det vanliga på den svenska studenten är att tjejerna bär vit klänning och killarna svart eller mörk kostym. Det finns dock inga krav på detta, men det kan vara roligt för samhörigheten. Som student är det dock få som har mycket pengar på kontot. Om du vill spara in några slantar finns det många sidor på nätet som dels säljer begagnade kläder (exempelvis snygga och festliga studentkläder som endast använts en gång), men även outletbutiker som Booztlet.se. Accessoarer kan du också se till att fynda. Om du är ute i god tid kan du köpa allt du behöver till betydligt lägre priser redan under vinterrean året innan. Även när det kommer till studentskylten kan du göra en hel del själv för att spara in pengar. Du kan alltid betala för själva fotot, men sedan kan du se till att fixa skylten på egen hand. Du behöver en tjockare kartong som du limmar fast fotot på och en pinne som själva handtaget.

Förvara och spara en studentskylt

Studenten är en sådan dag som man alltid minns, livet ut. Något som dessutom kan dra fram extra mycket minnen är dina saker. Se till att spara alla dina prylar och kläder från studenten. På IKEA kan du bland annat hitta stora förvaringsboxar i plast där du enkelt får plats med dina studentsaker.