Cyklar

Välja cykelvagn till familjen

Välja cykelvagn till familjen

Det är fullt möjligt att använda cykeln som mer än ett enmansfordon. Detta har stått klart sedan länge. Oavsett om man vill frakta saker eller ha passagerare, finns smarta innovationer som förenklar visionen. När det gäller att cykla med barn har det under många år varit ett stort fokus på cykelsitsar. Dessa finns i alla upptänkliga varianter och kan monteras både bakom såväl som framför cyklisten. Ett alternativ till detta, som dessutom kommer med en rad ytterligare möjligheter och funktioner, är cykelvagnar. Thule cykelvagn är ett bra exempel på hur en kvalitativ cykelvagn skall fungera. Dels finns det en stomme som är gedigen i sin konstruktion. Detta medför ökad säkerhet och trygghet för de som sitter i vagnen. De är samtidigt enkla att montera och justera. Vill man ha så stor funktionalitet som möjligt är detta ett bra ställe att börja på!

Här finns ett flertal alternativ för den som är ute efter att handla vagn till cykeln. Thule cykelvagn hanterar alla de krav som kan ställas på en modern cykelvagn och erbjuder såväl komfort som utrymme.

Flera i ett

Någonting som för tankarna till transformers är möjligheten att snabbt bygga om en Thule cykelvagn till barnvagn eller släde. Den som vill ha ut så mycket som möjligt av sina inköp bör titta närmare på dessa alternativ. I praktiken innebär det att man kan ta cykeln in till stan för att sedan göra om cykelvagnen till en klassisk barnvagn och till fots fortsätta bland marknadsbord och affärer. I och med att vagnarna har ordentliga hjul, kan man också med fördel använda dessa när man vill jogga och träna. Har man små barn kan motionen ibland få stryka på foten till förmån för stilla aktiviteter. Thule cykelvagn innebär en möjlighet att ändå komma ut och få röra på sig! Någonting som kan gynna alla i familjen.

Att cykla med en cykelvagn är inte svårt eller farligt. Naturligtvis bör man dock se till att cykeln klarar att leva upp till alla de säkerhetskrav som finns. Är man nervös inför att ha en vagn bakom sig kan man med fördel bege sig ut på en provtur utan någon i vagnen. De flesta är snabbt inne i matchen och cyklar därefter dagligen runt omkring.