Nyheter

Motionscykel Biltema

Motionscykel från Biltema – Ett Praktiskt Val för Hemmaträning

Med Biltemas tjänst Köp & Hämta kan du enkelt beställa din motionscykel online och hämta den i ditt närmaste varuhus inom bara 2 timmar. Denna smidiga service gör det möjligt att snabbt komma igång med träningen utan långa väntetider.

För mer information om tjänsten och våra villkor, besök Biltemas hemsida.

 • Beställ online
  • Välj din motionscykel på Biltemas webbplats
  • Lägg till cykeln i din varukorg
  • Genomför köpet och välj alternativet Köp & Hämta
 • Hämta i varuhus
  • Åk till ditt valda Biltema-varuhus
  • Visa din beställningsbekräftelse
  • Hämta din motionscykel och börja träna
 • Träna hemma
  • Montera cykeln enligt instruktionerna
  • Ställ in önskade motståndsnivåer
  • Njut av bekväm och effektiv träning i ditt eget hem
Funktion Detaljer
Service Köp & Hämta
Väntetid 2 timmar
Produkt Motionscykel
Tillgänglighet Beställ online, hämta i varuhus
Fördelar Snabbt och enkelt, ingen lång väntetid

Flexibel träning för hela kroppen

Att hitta tid för träning kan vara en utmaning i en hektisk vardag. Med en motionscykel från Biltema kan du effektivt träna hela kroppen när det passar dig, i bekvämligheten av ditt eget hem. Cykeln erbjuder en flexibel träningslösning som anpassar sig efter ditt schema och dina behov.

Bekväm och tystgående design

Denna motionscykel är utformad för att vara både bekväm och tystgående, vilket gör den till ett utmärkt val för hemmabruk. Den har en snygg och stilren design som passar in i de flesta hemmiljöer. Dessutom är den hopfällbar och enkel att förvara, vilket sparar utrymme och gör det enkelt att ta fram och ställa undan efter användning. Liknande artikel Insynsskydd Balkong Biltema.

Magnetiskt motstånd för effektiv träning

Motionscykeln är utrustad med ett tvåvägs svänghjul med magnetiskt motstånd, vilket ger en jämn och utmanande träning. Det magnetiska motståndet säkerställer att pedalerna långsamt slutar snurra när du upphör med trampandet. Svänghjulets vikt på 2 kg bidrar till en stabil och säker cykelupplevelse. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Lastnät Biltema.

Justerbar sadel för personlig komfort

Sadelhöjden på motionscykeln kan enkelt justeras för att passa olika användare. Med flera olika lägen från 72,5 cm till max 83,5 cm, kan du anpassa sadelhöjden för optimal komfort och effektivitet under träningen.

Sätt egna träningsmål med kontrollpanelen

För att hjälpa dig att följa din träning och sätta personliga mål är motionscykeln utrustad med en kontrollpanel. Denna visar tid, hastighet, distans och kaloriförbrukning. Det gör det enklare att sätta upp och följa upp egna träningsmål, vilket kan öka motivationen och hjälpa dig att nå dina fitnessmål.

Anpassad för en bred användargrupp

Med en användarvänlig design är motionscykeln lämplig för personer med en längd mellan 150-190 cm. Detta gör den till ett utmärkt val för nästan alla i familjen, oavsett om det är för lätt motion eller mer intensiva träningspass.

Prenumerera på Biltemas nyhetsbrev

För att inte missa några nyheter, erbjudanden eller information om evenemang som rör Biltema och deras produktsortiment, kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Det är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad och ta del av de senaste inom Biltemas utbud av motionscyklar och andra produkter.

© 2024 Biltema. Alla rättigheter förbehålls.Motionscykeln från Biltema erbjuder ett prisvärt alternativ för hemmaträning, med justerbar motståndsnivå och bekväm sadel.