Biltema

Ljusslinga utomhus, Biltemas utbud

Med allt större E-handel i Sverige är det viktigt att som E-butik har en snabb och smidig E-handelslösning. Framförallt är det viktigt att kunden enkelt hittar den produkt som önskas. Nedan visas ett exempel på hur följande produkt hittas – Ljusslinga utomhus, Biltema.

Biltema Onlinehandeln

Biltemas onlinehandel erbjuder bland annat tjänsterna:

 • Skapa inköpslistor
  Ett enkelt sätt att skapa en önskelista till julen, födelsedagen eller som inköpslista inför besöket på varuhuset.
 • Köp och hämta
  Lägg ihop en beställning online. Skicka iväg beställningen och hämta sedan allt på närmaste Biltemavaruhus inom två timmar.
 • Guider
  Ett flertal guider hjälper konsumenterna att välja rätt produkt utifrån behov. Detta med allt från ljusslingor till vedklyvar.

En ljusslinga utomhus Biltema erbjuder

Följande exempel visar hur sökfunktionen på hemsidan fungerar och hur rätt produkt hittas.

 1. Gå till Biltema.se
 2. Skriv ”Ljusslinga” i sökfältet

I detta läge kommer det presenteras passande kategorier och produkter. Bland kategorierna finns Utomhusbelysning och Inomhusbelysning. Välj Utomhusbelysning.

Inom denna kategori finns produkter som solcellslampor, strålkastare, ljusslingor och utomhuslampor. Genom att klicka på ”ljusslinga” visas enbart dessa produkter.

Med denna guidning kan alltså konsumenten både hitta det som eftersöks samt få alternativ på vägen dit. Vid varje produkt finns även information om vilka varuhus som har produkten inne, pris samt en produktbeskrivning.

Vid varje produkt online går det även att ladda hem produktinformation i PDF-format. Det kan vara manualer, instruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Önskas lampor, strålkastare eller ljusslinga utomhus, Biltema har belysning inom de flesta kategorier. Här finns en populär ljusslinga utomhus från Biltema.