Ecco

Hitta närmaste Ecco återförsäljare

Hitta närmaste Ecco återförsäljare

Att köpa skor online är otroligt enkelt. Med flera butiker tillgängliga kan priserna snabbt jämföras och leverans ske inom någon dag. Men det finns en nackdel – hur vet du att de passar? Många vill därför hellre gå till en butik och prova på plats. Vill du köpa skor från Ecco går det snabbt att hitta närmaste återförsäljare via deras tjänst på hemsidan.

E-handeln har minst sagt påverkat handelsmönstret i Sverige. En rad butiker har fått lägga ner på grund av konkurrensen från nätet. Delvis har det även påverkat skobranschen. Men överlag är det lättare att hitta passande klädesplagg online än att köpa skor. Med skor handlar det så mycket om passform och känsla. Visserligen går det att köpa hem ett par olika modeller och storlekar, prova hemma och sedan skicka tillbaka. Men det kan innebära dyra returkostnader.

Bläddra på nätet, prova i butik

Det är en av orsakerna att många hellre väljer att söka upp en lokal skobutik för att där prova sig fram vilka skor som passar. Har du haft ett par Ecco skor och gärna köper från samma märke igen? Då kan du gå in på företagets hemsida och kolla var närmaste återförsäljare hittas. Via en karttjänst sker det mycket enkelt. Dessutom kan man på hemsidan även se hela utbudet av skor från Ecco för att i förväg fundera på vilka skor som skulle passa.

Gå in på hemsidan och klicka på ”Hitta en butik nära dig”. Länken hittas enklast genom att man scrollar längst ner på sidan. Har du valt att datorn får läsa av vilken stad du befinner dig i går det extremt snabbt då kartan direkt kommer visa återförsäljare av Ecco i närmaste stad.

Men det går även att skriva i önskad stad i sökfältet för att därigenom söka på andra städer. Samtliga butiker presenteras då utifrån hur långt bort de är i förhållande mot var du är. Man kan även se dess öppettider vilket kan vara smidigt om man har bråttom och behöver skorna samma dag. Klickar du på ”pluset” höger om företagsinformationen visas fullständig adress, telefonnummer, öppettider andra dagar samt vilka kategorier som butiken är uppbyggd av. Det kan exempelvis vara Kids, Ladies, Mens och Accessories.

På några sekunder hittar du närmaste butik som säljer Eccoskor – Nu är det bara att ge sig iväg och börja prova.