Shopping

Fakta om next generation

Lär dig mer om Satisfyer pro 2 next generation – den unika luftrycksvibratorn.

 • Kroppskontakt – Silikon
  De delar på Satisfyer pro 2 next generation som är i kroppskontakt är tillverkade av medicinskt silikon. Däremot är detta en så kallad lufttrycksvibrator vilket innebär att stimulering sker med lufttryck och vacuum. För att kunna uppnå vacuum behöver däremot kroppskontakt ske med munstycket. Att det är av silikon är även positivt utifrån att detta material är extra lätt att hålla rent.
 • Vattentålig – IPX7
  Att Satisfyer pro 2 är vattentålig innebär att den kan användas i duschen om så önskas. Att välja en vattentålig modell är för vissa kvinnor helt avgörande.
 • Tystgående – eller?
  I marknadsföring och produktbeskrivning anges att Satisfyer pro 2 next generation är tystgående. Men en recension på Dildolistan anger annat… En av de punkter som drar ner totalbetyget i deras recension är nämligen att den upplevs ha för hög volym.
 • Uppladdningsbar – Smidigt!
  En lufttrycksvibrator bör vara uppladdningsbar. Det är nästan ett måste för att flexibel njutning ska kunna uppnås. Laddningen tar 1,5 timme vilket är nivå med andra modeller. Däremot krävs 8 timmars laddning inför första gången den förväntas användas.
 • Intensitetsnivåer – 11 st
  Det är viktigt med flera olika intensitetsnivåer för att en vibrator ska ge komplett njutning. Satisfyer pro 2 next generation har 11 nivåer.
 • 6/10 i recension på Dildolistan
  Dildolistan.se Satisfyer pro 2 next generation 6 poäng av 10. De sammanfattar med att modellen är mycket prisvärd och att unik njutning utlovas. Samtidigt anger de att det finns betydligt bättre vibratorer – men då krävs även att en betydligt större summa betalas.

Satisfyer pro 2 next generation går att köpa för knappt 300 kr vilket är orsaken till att den benämns som ”mycket prisvärd”. Andra fördelar som nämns är att den är ergonomisk, lätt att hålla ren tack vare silikon samt att den kan användas i duschen. Det som drar ner slutbetyget hos Dildolistan är att handtaget är lite ”för enkelt” och kan vara lite plastigt. Dessutom att det finns bättre modeller. Sammantaget ges däremot ett medelhögt betyg.

Vad är unikt med Satisfyer pro 2 next generation?

Det som främst är unikt med Satisfyer pro 2 next generation är Satisfyer Airpulse-tekniken. Det är en teknik som företaget bakom vibratorn har utvecklat och som i korthet innebär att pulserande luftströmmar stimulerar klitoris. Med munstycket skapas ett vacuum och med intensiva tryckvågor skapas sedan en unik stimulering.