Nyheter

Lastnät Biltema

Varför Använda Lastnät?

Att transportera last säkert är avgörande, inte bara för din egen säkerhet utan även för andra trafikanter. Ett lastnät är en enkel men effektiv lösning för att säkerställa att lasten inte rör sig under transport.

Det förhindrar att föremål faller av släpet och orsakar olyckor eller skador på andra fordon.

Med ett lastnät från Biltema kan du känna dig trygg med att din last är säkert fastsatt.

Lastnät från Biltema – En Säkerhetsdetalj för Din Last

 • Material
  • Högkvalitativt material för maximal hållbarhet
 • Säkerhetsfunktioner
  • Designat för att förhindra att lasten rör sig
  • Förhindrar att föremål faller av och skapar farliga situationer
 • Användarvänlighet
  • Enkelt att fästa och justera efter lastens storlek
 • Universal passform
  • Passar de flesta släpvagnar och lastutrymmen
Produktegenskap Detaljer
Storlek 2400 x 1800 mm
Material Hållbart syntetmaterial
Färg Svart
Artikelnummer 2000054393
Tillgänglighet Tillgänglig hos Biltema

Snabb och Enkel Installation

Lastnätet från Biltema är designat för att vara användarvänligt. Det är enkelt att installera och ta bort, vilket gör det till en praktisk lösning för alla som behöver transportera last regelbundet. Nätets flexibilitet gör att det kan anpassas till olika former och storlekar på lasten, vilket är en stor fördel jämfört med mer stela lastsäkringssystem.

Flexibla Storlekar för Olika Lastbehov

Biltema erbjuder lastnät i olika storlekar för att passa en mängd olika transportbehov. Det mindre nätet är perfekt för att säkra last på en ATV eller snöskoter, medan det större nätet är idealiskt för större laster som trädgårdsavfall på en släpvagn eller i en pick-up. Oavsett storlek på din last finns det ett lastnät som passar.

Krokar för Enkel Fastsättning

Varje lastnät från Biltema är utrustat med ett antal krokar, vilket underlättar fastsättningen av nätet på släpet eller fordonet. Detta säkerställer att nätet kan spännas ordentligt och hålla lasten på plats under hela transporten. Med 10 till 18 krokar beroende på nätets storlek, kan du vara säker på att din last är säkrad från alla vinklar.
Läs mer om Takbox Biltema här.

Material av Hög Kvalitet

Lastnäten från Biltema är tillverkade av hållbart material som tål tuffa väderförhållanden och slitage från lasten. Detta innebär att du kan använda dem om och om igen utan att de förlorar sin funktion. Att investera i ett lastnät av hög kvalitet är en smart affär för alla som ofta transporterar varor.

Köp & Hämta – Smidig Service från Biltema

För att göra ditt köp så smidigt som möjligt erbjuder Biltema tjänsten Köp & Hämta i ditt närmaste varuhus inom 2 timmar. Detta är en utmärkt service för dig som snabbt behöver ett lastnät och inte vill vänta på leverans. Se Biltemas hemsida för mer information om tjänsten och tillhörande villkor.
Läs artikeln om ämnet Gasolvärmare Biltema här.

Prenumerera på Nyhetsbrev för Erbjudanden

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och erbjudandena från Biltema? Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev får du information om nya produkter, tävlingar och evenemang som rör Biltemas breda produktsortiment. Det är ett enkelt sätt att ta del av förmånliga erbjudanden och hålla sig informerad om vad som händer inom Biltemas värld.
Biltemas lastnät är ett prisvärt och praktiskt tillbehör för att säkra lasten i bilens bagageutrymme eller på släpvagnen.

Om Biltema

Biltema är en av de ledande varuhuskedjorna i Norden när det kommer till bil- och MC-tillbehör, verktyg och andra produkter för hem och fritid. Med ett brett sortiment och fokus på kvalitet och prisvärdhet, har Biltema blivit en favorit bland många konsumenter. Alla rättigheter förbehålls © 2024 Biltema.