Mode

Bättre självförtroende – med snygga underkläder

Det är inte ovanligt att känna ett ökat självförtroende när man själv känner sig snygg. Det kan vara när man klätt upp sig lite extra inför en fest eller liknande eller kanske när man förnyat garderoben med plagg man tycker om lite extra mycket. Samma effekt kan man faktiskt få även av att bära sexiga underkläder, även om ingen annan ser dom. Den som ska ge sig ut för att shoppa nytt kan alltså ha nytta av att ta ett varv på underklädsavdelningen också – testa själv och märk effekten.

Bättre självförtroende när man känner sig snygg

Det finns kanske förvisso ingen vetenskaplig forskning inom området men visst är det så att man får lite bättre självförtroende när man känner sig snygg? Ibland kanske det räcker att piffa till sig lite medan man andra gånger väljer att köpa nya kläder och annat för att känns sig riktigt på topp.

Även om skönhet kommer inifrån, och alla är fina på sitt eget sätt precis som dom är, så skadar det ju inte att ibland göra det där lilla extra – för sin egen skull. Om man väljer en riktigt snygg outfit, har lagt på lite smink och fixat håret – men valt ett par urtvättade gamla underkläder så kanske inte känslan blir helt rätt ändå.

Genom att unna sig ett par sexiga underkläder underst blir känslan en annan, även om man som sagt bara vet om det själv.

Sexiga underkläder – vad är det egentligen?

Underkläder är en liten men ändå stor kategori och man kan fundera på vad som egentligen räknas som sexiga underkläder. Givetvis beror det på vad man själv tycker och vad man känner sig bekväm i och det är viktigt att utgå från det för att få den där rätta känslan.

Väljer man sexiga underkläder utifrån vad andra tycker men som man kanske inte gillar själv blir det helt fel och man ska självklart inte gå runt i något som man inte känner sig bekväm i.

Man behöver heller inte byta ut alla sina underkläder men det kan vara uppfriskande att ha ett eller två set med sexiga underkläder att bära vid speciella tillfällen. Tycker man att det känns för mycket med sexiga underkläder kan man välja något man tycker är vackert och kanske bara i andra material än vad man brukar bära. Även små detaljer kan göra stor skillnad och man kan leta efter underkläder med till exempel:

  • Strass
  • Spetsdetaljer